Dvanaesta sezona kriminalističko-dramske serije na Doma TV-u!

Doma TV na ekrane donosi dvanaestu sezonu planetarno popularne američke kriminalističke serije „Blue Bloods“ koja prati svakodnevni poslovni i privatni život gledateljima već dobro poznate njujorške policijske obitelji. Ispunjena obiteljskim intrigama, naizgled nerješivim kriminalnim zločinima i novim romansama nove epizode ne zaostaju za prethodnim sezonama u zanimljivim minutama koje će i one najskeptičnije "zalijepiti" za male ekrane.

U dvanaestoj sezoni Reaganove očekuju drastični životni preokreti. I dok se obiteljske tajne otkrivaju jedna za drugom, u obitelj pristiže neočekivana prinova. Frank se odlučuje obračunati s uredom glavnog gradskog tužitelja, optužujući vlasti za zanemarivanje grada. Riskirajući svoj status i sve što je postigao, odlučuje jednom zauvijek završiti nepravdu koja se nanijela njemu, ali i gradu u cijelosti. Kada se jedna od njemu najbližih osoba pridruži uredu glavnog tužitelja, Frank se pronađe na raskrižju između dvije opcije.

Posao ili obitelj, vječna je dvojba Reaganovih koja u ovoj sezoni doseže novu, treću dimenziju – ponos. Hoće li Frank uspjeti u svome naumu da istina izađe na vidjelo i oni koji su krivi zaista plate za svoja djela ili će ga naklonost svojoj obitelji ipak zaustaviti?

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju