Deveta sezona kriminalističko-dramske serije na Doma TV-u!

„Blue Bloods“ je planetarno popularna američka kriminalističko-dramska serija koja prati njujoršku policiju i njezinog glavnog načelnika Franka Reaganoma (Tom Selleck), ratnog veterana, koji koristi svoje specifične taktike u rješavanju različitih slučajeva. Osim što je Frank već duže vrijeme udovac, izgubio je i sina policajca, koji je poginuo na dužnosti, stoga krug policajaca s kojima radi smatra svojom obitelji. S njim radi detektiv Danny (Donnie Wahlberg), zamjenica državnog odvjetnika Erin (Bridget Moynahan) i najmlađi sin Jamie (Will Estes) koji je tek postao policajac. Ova se policijska obitelj u svakoj epizodi susreće s novim izazovima i slučajevima. Otmice, pljačke i ubojstva samo su dio slučajeva s kojima se svakodnevno moraju suočiti te koje zahvaljujući svojim vještinama i znanju, uspijevaju riješiti.

U devetoj sezoni najpoznatija njujorška obitelj susreće se s velikim promjenama i izazovima. Dok Danny balansira poslovni i privatni život, suočava se s najvećim osobnim izazovom do sad – ulogom samohranog oca. Tragična smrt njegove supruge samo je početak njegove "loše sreće" nakon što mu nepoznati počinitelj, ničim izazvan, spali kuću do temelja. Suočen sa stvarnošću, mora se priupitati; postoji li veći motiv iza zločina? Nekolicina dokaza dovedu ga do sumnje da je požar podmetnuo ozloglašeni narko kartel. I dok se bori za pravdu pokušavajući otkriti krivca, paralelno žonglira svoj posao s Mariom. Za to vrijeme, Erin se sama izbori za promaknuće na poslu zbog čije povlaštene pozicije ju braća ponovno traže za pomoć.

Ove sezone cijela obitelj se nastoji što manje osloniti na Franka, međutim kroz mnoge neuspjele pokušaje dolazi na vidjelo zašto je upravo on glava kuće o kojem svi ovise. Upravo je Frank taj koji otprati Eddie do oltara kada se napokon uda za njegovog sina.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju