Četvrta sezona kriminalističke serije ‘Šifra zločina’ u kojoj se tim agenata susreće s novim izazovima, a slijedeći zadatke prepune akcije kreću na put oko svijeta.

Nakon emotivne završnice treće sezone, uzbudljiva kriminalistička serija 'Šifra zločina' vraća se s četvrtom sezonom. U završnici treće sezone, Jane truje ZIP, ista ona droga kojom su joj izbrisali pamćenje na početku serije. Od iste bolesti pati i njezin brat Roman koji je tražio lijek i skrio podatke po cijeloj zemaljskoj kugli. Tim će pratiti trag kriptičnih mrvica koji vode do novih zločina koje valja riješiti i, bude li sreće, lijeka koji će spasiti Jane.

Četvrta sezona počinje s Wellerom koji je na rubu smrti, Remi koja se vratila iz dubina Janeina uma i Zapatom koja radi sa zlikovcima. Ne znajući da se Zapata priključila zločinačkoj tvrtki HCI Global, Reade je očajnički pokušava pronaći. U isto to vrijeme Patterson je u potrazi za lijekom za Jane s Richem DotComom. Prigrlivši globalne razmjere prošle sezone, četvrta sezona počinje odvažnom pljačkom u Tokiju i zadacima punim akcija koji će odvesti tim po cijeloj Europi i Južnoj Americi.

Četvrtu sezonu serije "Šifra zločina" ne propustite pogledati od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju