Ne propustite drugu sezonu američke serije o timu genijalaca na čelu s ekscentričnim Walterom O'Brienom koji rješavaju različite prijetnje globalnoj sigurnosti.

'Škorpion' je dinamična serija ispunjena akcijom i nadahnuta stvarnim događajima, koja prati tim društveno neprilagođenih genijalaca na čelu s jednako genijalnim, ali i pomalo ekscentričnim Walterom O'Brienom (Elyes Gabel), kojemu je glavna zadaća braniti čovječanstvo od opasnih prijetnji modernoga doba. One često uključuju visokotehnološke i hakerske napade, otmice, preprodaju nuklearnog oružja i droge, a Škorpioni su svakim slučajem sve bolje naoružani znanjem i vještinama koji ih čine pravim herojima modernoga doba.

Osim Waltera, u timu su još i bihevioristički stručnjak Toby Curtis (Eddie Kaye Thomas), vrhunska mehaničarka Happy Quinn (Jadyn Wong) i statističarski guru Sylvester Dodd (Ari Stidham). Tu je i federalni agent Cabe Gall (Robert Patrick) kojega Škorpioni svakim slučajem iznova zadive svojim vještinama, kao i Paige Dineen (Katharine McPhee) koja im služi kao svojevrsna posrednica između njih i ostatka svijeta, budući da ih vanjski život nerijetko zbunjuje. Ovi netipični genijalci tako su napokon pronašli savršeni posao i mjesto gdje mogu primijeniti svoju nadprosječnu snagu uma na rješavanju nacionalnih kriza, a istovremeno si međusobno pomagati uklopiti se u društvo.

Druga sezona donosi nove, još napetije i akcijom ispunjene slučajeve. Tim Škorpion tako će više puta u sezoni spriječiti nuklearnu katastrofu, a svojim zavidnim sposobnostima spasit će globalnu ekonomiju od propasti. Na sam Badnjak spašavat će cijeli grad od moguće katastrofe, a jedan od slučajeva uključivat će i potragu za srpskim ratnim zločincem!

Epizode druge sezone serije 'Škorpion' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Domi TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju