Genijalne Anna Faris i Allison Janney u ulozi otkačene majke i kćeri u novim nastavcima gledatelje će u vrućim ljetnim danima nasmijavati do suza.

Poznatu holivudsku glumicu Annu Faris i dobitnicu Emmyja Allison Janney gledatelji imaju priliku pratiti u novoj sezoni urnebesne humoristične serije 'Mamica'! Christy (Anna Faris) je samohrana majka koja je, nakon više godina dvojbenih životnih odluka, ponovno trijezna i pokušava vratiti svoj život na pravi put.

Međutim, svakodnevno je testira njezina odnedavno trezvena majka Bonnie (Allison Janney) koja se na svoj način pokušava iskupiti Christy za sve one prilike kad ju je iznevjerila. Još jedan izazov za Christy predstavljaju i odnosi s njezino dvoje djece. Naime, njezina je kći Violet (Sadie Calvano) zaručena za dvaput starijeg muškarca, a njezin desetogodišnji sin Roscoe (Blake Garrett Rosenthal) radije bi živio sa svojim ocem Baxterom (Matt Jones), nekadašnjom lijenčinom koja se nedavno dovela u red.

Kako bi ostala trijezna, Christy se oslanja na potporu skupine liječenih alkoholičarki koju sačinjavaju njezina sponzorica Marjorie (Mimi Kennedy), njezina bogata štićenica Jill (Jaime Pressly) i emotivna prijateljica Wendy (Beth Hall). Christy se trudi ostati pozitivna dok pokušava prevladati svoju prošlost i izgraditi bolju budućnost – no uz disfunkcionalnu obitelj i mnoge životne zapreke uvijek se bori s vjetrenjačama.

U četvrtoj sezoni Bonnien i Adamov odnos na kušnji bit će na kušnji kad se on doseli k njoj i Christy na nekoliko tjedana. Također, Christy uči na teži način da je pogreška upoznavati muškarce s Jill. Ova sezona bit će prepuna urnebesno humorističnih trenutaka, a Christy i Bonnie opet će se baciti u ilegalne aktivnosti, dok Adam u to vrijeme propituje njihov moral.

Christy će čak razmišljati da odustane od svog sna da postane odvjetnica kad joj Bonniena bivša djevojka Jeanine ponudi unosan posao u prometu nekretninama. U gostujućim ulogama u ovoj sezoni pojavit će se, između ostalih, popularna glumica Rosie O'Donnell, Bradley Whitford, Nicole Sullivan, Chris Pratt, David James Elliott i Wendie Malick.
 

Seriju 'Mamica' gledajte vikednom u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju