Na početku desete sezone Brennan i ekipa očajnički pokušavaju izvući Bootha iz zatvora, skinuti ljagu s njegova imena te ga osloboditi od zločina koje nije počinio.

Doma TV od nedjelje, 28. srpnja donosi desetu sezonu kriminalističke serije 'Kosti', u kojoj će se zastrašujući dvojac Brennan i Booth naći pred odlukom koja će na kušnju dovesti njihov odnos i karijeru. U napetoj desetoj sezoni ekipa nailazi na nove izazove dok istovremeno složni članovi čine sve što je u njihovoj moći kako bi izvukli Bootha iz pritvora.

Na početku desete sezone Brennan i ekipa očajnički pokušavaju izvući Bootha iz zatvora, skinuti ljagu s njegova imena te ga osloboditi od zločina koje nije počinio. Znaju da će uspjeti samo ako dovrše ono što je Booth započeo i otkriju tko stoji iza zavjere u FBI-u. Tijekom tog teškog razdoblja Brennan i Booth morat će donijeti odluke u svom najvećem slučaju – odluke koje će dovesti na kušnju njihov odnos i karijeru.

'Kosti' su mračna i zabavna proceduralna serija koja ulazi u desetu sezonu. Nadahnuta je stvarnom forenzičkom antropologinjom i spisateljicom Kathy Reichs. Dr. Temperance Brennan iznimno je stručna forenzička antropologinja koja radi u Institutu Jeffersonian u gradu Washingtonu, a u slobodno vrijeme piše romane. Kad se standardne metode identifikacije tijela pokažu beskorisnima, policija zove Brennan koja ima neobičnu sposobnost pročitati tragove s kostiju žrtava.

I dok većina ne može podnijeti njezinu inteligenciju, poriv da sazna istinu ili način na koji se posvećuje svakoj istrazi, specijalni agent Seeley Booth iz FBI-eva odjela za ubojstva je iznimka. Bivši vojni snajperist Booth nema povjerenja u znanost i znanstvenike koji detaljno proučavaju fizičke dokaze zločina. Ali čak ni on ne može poreći da ih njegova snalažljivost i Brennanina znanstvena pronicljivost čini zastrašujućim dvojcem na profesionalnom i osobnom planu.

 

Desetu sezonu napete kriminalističke serije 'Kosti' ne propustite pratiti od ponedjeljka do srijede u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju