Jedna od većih prepreka u epizodama koje nas očekuju bit će terorizam

Doma TV predstavlja osmu sezonu popularne kriminalističke serije Navy CIS i nove uzbudljive izazove koje očekuju uspješni istražiteljski tim. Jedna od većih prepreka u epizodama koje nas očekuju bit će terorizam, a i u novoj sezoni istražitelji će imati poteškoća s CIA-om, koja će se i dalje neprestano miješati u njihove svakodnevne poslove.

Do sad gotovo nevidljivi Zivin dečko imat će značajnu ulogu u novim izazovima ove uspješne ekipe istražitelja. Novost je i dolazak tima za brzo djelovanje iz Rote u Španjolskoj, tima čije je vodstvo ponuđeno Tonyju na početku 4. sezone. Kraj sezone prikazat će petodijelnu priču o lučkom ubojici koji će ugroziti oba tima.

Prošli su mjeseci i mjeseci otkako je članica meksičkog kartela Paloma Reynosa pokušala ubiti Gibbsovog oca, a Gibbs mora poduzeti očajničke mjere kako bi zaštitio one koje voli. Jackson Gibbs (Ralph Waite) je sad pod skrbništvom Navy CIS-a u kući svog sina. Paloma je još uvijek u bijegu te igra igru ´mačke i miša´ s timom Navy CIS-a dok širi utjecaj svog kartela diljem SAD-a.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju