Gledatelji imaju priliku pratiti šestu sezonu reality serije 'Smrtonosni ulov' koja prati petoricu odlučnih kapetana i njihovu hrabru posadu koji plove Beringovim morem i spremni su riskirati sve u lovu na rakove.

U ekstremnim radnim uvjetima svakodnevno dokazuju da je njihov poziv pustolovina, a u šestoj sezoni doći će i do katastrofe u srcu jednog od brodova – i neće svi preživjeti.

Na dalekim sjevernim prostranstvima planeta umirući soj ekstremnih ribara još plovi Beringovim morem. Njihov je poziv pustolovina, rakovi su im plijen, a nagrada im je plijen u iznosu stotinu milijuna dolara. Petorica kapetana i njihove posade trpjet će oluje koje uništavaju brodove te ekstremne radne uvjete i riskirat će sve u lovu na rakove. No, svi će doći do zaključka da najbrutalnije oluje dolaze iznutra.

Kapetan Northwesterna Sig Hansen, 30-godišnji veteran i treća generacija ribara, odmjerit će svoje vještine protiv svojih starih rivala Phila Harrisa s Cornelije Marie, braće Hillstrand s Time Bandita i kapetana Keitha Colburna s Wizarda. Borbi se pridružuje legendarni kapetan Wild Bill i njegova posada na ribarskoj brodici Kodiaku. Vrativši se u sedlo nakon petogodišnje odsutnosti, Bill će morati pronaći kompas u radikalno promijenjenoj floti rakolovaca.



U šestoj sezoni došlo je do rascjepa u bratstvu Beringova mora. Stari susjedi postaju smrtnim neprijateljima kad ribolov osobno pogodi ljude. Dok neki kapetani bijesne jedni na druge, jedan drugi kapetan vodi samotnu bitku kako bi preživio.

Dvojica mladih mornara razmijenjeni su u eksperimentu iz „prilagodbe ponašanja“ koji provode njihovi manijakalni kapetani. Beringovo more zna pretvoriti mladiće u prekaljene muškarce – prije nego što ova sezona završi, strašna će tragedija zauvijek promijeniti dva mlada života. Valovi od 12 metara, vjetrovi uraganske snage, teška mašinerija i manjak sna samo su neki od razloga stopostotne stope ozljeda. Prošle su sezone osmorica izgubila život na Beringovu moru. Ove godine dolazi do katastrofe u srcu jednog od naših brodova – i neće svi preživjeti!

Ne propustite šestu sezonu reality serije 'Smrtonosni ulov' na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju