Ne propustite reality seriju ’Smrtnonosni ulov: Mamac’ od 28. lipnja na Doma TV-u!

Doma TV donosi posebno izdanje reality hit-serije o odvažnim ribolovcima s Beringova mora – 'Smrtonosni ulov: Mamac'. Poznate kapetane brodova čije smo opasne avanture pratili kroz više sezona u reality seriji 'Smrtonosni ulov' imat ćemo prilike gledati u novim ulogama. Naime, Sig, Edgar, Jonathan, Divlji Bill i ostali kapetani vodit će nas kroz svojevrsni talk show u kojemu će komentirati dosad viđene epizode 'Smrtonosnog ulova', razgovarati s brojnim zanimljivim gostima i zabaviti nas kroz stalne rubrike emisije.


O seriji:

Poznati kapetani Beringova mora gledatelje će voditi kroz posebnu reality seriju ‘Smrtonosni ulov: Mamac’. Sig i Edgar Hansen. Johnathan i Andy Hillstrand. Divlji Bill. Keith Colburn. Lica su ista, ali ovo je potpuno nova perspektiva – talk show svima omiljene emisije o lovu na rakove. Ove se godine Mike Fourtner pridružuje kapetanima u studiju poput njihova člana posade. Kapetani nas podsjećaju gdje smo stali u prethodnoj sezoni ’Smrtonosnog ulova’ te predviđaju kakvi ih zapleti i nepredvidljivi događaji očekuju ove godine na valovitom Beringovu moru. A kapetana Josha Harrisa rešetaju njegovi stariji kolege i to upravo ondje kamo misle da pripada – u Vrućoj stolici. Tijekom jednog sata kapetani uranjaju u nove rubrike koje će voditi kroz ovogodišnji ’Mamac’, poput ’Od kapetana do kapetana’, ’Smrtonosni X’, ’Ulov dana’ i ’Igra lovice’.



Na početku sezone kapetani će upoznati veterinara iz akvarija u Seattleu koji će im govoriti o najsmrtonosnijem morskom biću na svijetu, a pokazat će im i nekoliko morskih zvijezdi. Kapetane će „opkoliti“ kapetan Obalne straže i izmijenit će priče o opasnim spašavanjima, a zatim će se natjecati u izazovu vezanja čvorova Mikea Fourtnera. Tijekom sezone, kapetani će komentirati dotad emitirane epizode ’Smrtonosnog ulova’, razgovarat će s prvom ženskom zapovjednicom broda Američke mornarice, a kapetan Jake Anderson progovorit će o svome prvome danu na poslu i o potresnom samouništenju kapetana Elliotta Neesea. ’Smrtonosni ulov: Mamac’ donijet će nam još mnoge dodatne pikanterije sa snimanja ’Smrtonosnog ulova’, ali i otkriti nova lica kapetana koja još nismo imali prilike upoznati!

Više o dokumentarnoj seriji pročitajte na linku - SMRTONOSNI ULOV: MAMAC

Ne propustite reality seriju ’Smrtnonosni ulov: Mamac’ od 28. lipnja na Doma TV-u!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju