Peta sezona nagrađivane kriminalističke serije od utorka, 1. kolovoza na Doma TV-u

Poznata televizijska detektivka se vraća u petoj sezoni omiljene kriminalističke serije "Završni udarac" (The Closer). Kyra Sedgwick još će jednom oduševiti svojim nevjerojatnim talentom za hvatanjem kriminalaca u ulozi Brende. Pripremite se za svježu dozu složenih slučajeva koje Kyra i njezin neustrašivi tim moraju riješiti. Uzbudljivija no ikad, nova sezona stiže na Doma TV premijerno 1. kolovoza.

U petoj sezoni Brenda će se suočiti s novim velikim izazovima. Kada se konačno počne prilagođavati svojoj novoj ulozi u bračnom životu, neočekivano će izgubiti nekoga tko joj je bio iznimno blizak. Ova tragedija suočit će je s emocionalnim izazovima koji će testirati njezinu snagu i odlučnost.

U međuvremenu, unutar odreda doći će do značajnih promjena. Neki dugogodišnji sukobi bit će konačno riješeni, a jedan od članova odreda doživjet će potpunu transformaciju nakon što se zaljubi. Njegov strogi stav bit će narušen i morat će se nositi s novim osjećajima, što će utjecati na njegov profesionalni rad.

Zbog ekonomske krize, jedan od Brendinih kolega prisiljen je prihvatiti drugi posao, a smrtonosno pucanje na jednog osumnjičenika dovest će do velikih komplikacija unutar tima. Specijalni agent FBI-a Fritz Howard, koji je konačno uspio dovesti Brendu do oltara, i dalje će nastaviti s njom surađivati u profesionalnom okruženju. No, kao novi bračni par, morat će biti oprezni kako bi očuvali ravnotežu između posla i privatnog života.

Brendin zahtjevni šef, pomoćnik šefa policije Will Pope, suočit će se s pritiskom svojih nadređenih da smanji budžet i ostvari veću sinergiju među odjelima. Njegov posao iznimno je zahtjevan, a odluke koje će donositi imat će dalekosežne posljedice.

Tijekom pete sezone Brendin će se tim suočiti s različitim slučajevima, uključujući otmicu korumpiranog financijera, višestruko ubojstvo u koje je uključena cijela obitelj te ubojstvo zaštitara u rehabilitacijskom centru za bande. Njihova sposobnost da zajedno rade kao tim i rješavaju složene slučajeve bit će ključna za uspjeh svake istrage.

 

Uzbudljive promjene i napete slučajeve hit serije "Završni udarac" ne propustite pratiti na Doma TV-u!


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju