Doma TV najmlađim gledateljima donosi avanture najpoznatijeg i najsnažnijeg animiranog mornara, njegove prelijepe odabranice i simpatičnog sina.

Popaj i Oliva napokon su se vjenčali i sada imaju sina po imenu Junior. Njih troje žive u otrcanoj kućici na plaži u primorskom gradiću zvanom Sweethaven. Popaj vodi fitness-centar, a Oliva je instruktorica aerobika.



Junior je pak isti kao njegov otac – naslijedio je očevu sposobnost dobivanja nadljudske snage nakon što pojede malo špinata. Međutim, Junior mrzi okus špinata, što pomalo razočarava Popaja. On i njegovi najbolji prijatelji Woody, Dee Dee i Polly plivaju, rone, daskaju i uživaju u beskrajnom ljetu, a idilu im narušavaju Popajev zakleti neprijatelj Badžo i njegov sin Tenk, koji je također isti kao otac - jak je i zao, baš poput Badže.



Tenk i njegovi nasilni prijatelji Rad i Puggy uživaju u maltretiranju Juniora i njegovih prijatelja, pa se čini da se rivalstvo između Popaja i Badže prenijelo na njihove sinove. Tko će koga nadmudriti? Tko će se dosjetiti boljih spački? Doznajte u novim avanturama Popaja i sina!

Najmlađi gledatelji imaju priliku nasmijati se uz Popajeve i Juniorove nove avanture u animiranoj seriji 'Popaj i sin'.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju