Ne propustite i ove sezone vidjeti u kakvim će se sve teškim situacijama dobro poznati likovi naći!

 Doma TV od 17. ožujka donosi sedmu sezonu uzbudljive reality serije 'Kraljevi leda' u kojoj će gledatelji kroz dvanaest epizoda moći pratiti ekstremne avanture neustrašivih vozača kamiona. Ne propustite i ove sezone vidjeti u kakvim će se sve teškim situacijama dobro poznati likovi naći!

U ovoj sezoni pratimo zimsku cestovnu mrežu koja kreće iz Winnipega. Kraljevi leda u sedmoj se sezoni ne suočavaju samo s opasnim zimskim cestama. Hugh Rowland vraća se s vlastitom prijevozničkom tvrtkom odlučan vratiti krunu kralja ceste. Ali, golemi trud vozača velikih tegljača „Polar Industries“ Lise Kelly i Alexa Debogorskog mogli bi ugroziti njegovu vladavinu. Uz obitelji koje moraju uzdržavati i odlučnost koja prkosi izgledima, svaki se vozač utrkuje protiv vremenskih nepogoda i konkurenata prateći cestu i nadajući se dobroj zaradi.

U gotovo deset godina Mark Kohaykewych doveo je tvrtku „Polar Industries“ od start-upa do vrha hranidbenog lanca ledene ceste. Ali nakon što su se njegovi vozači Darrell Ward i Lisa Kelly udružili i pokrenuli vlastitu tvrtku, Mark na jedvite jade drži tron. Sada, s predviđenom kratkom sezonom, morat će dati sve od sebe da ostane na vrhu zimske ceste. Nakon što je godinama mijenjao tvrtke, Art Burke je jedanput zauvijek dokazao da mu je mjesto na zimskoj cesti, spasivši svoj veliki tegljač od propadanja kroz led. U ovoj sezoni ovaj osebujni stanovnik Newfoundlanda ima više samopouzdanja nego ikad prije i želi pomoći „Polaru“ u utrci protiv majke prirode isporučiti teret prije nego što se ceste rastope.

22-godišnja samohrana majka Stephanie ima manje od godinu dana iskustva kao profesionalna vozačica, ali daje sve od sebe pokušavajući zaraditi na unosnim zimskim cestama. Kako trebaju dodatne vozače koji će isporučiti teret u kratkom vremenu, šef „Polara“ riskira s novakom. Ali hoće li se snaći na najtežim cestama Sjeverne Amerike? Nakon što se dokazala na kanadskim zimskim cestama, ljubiteljica uzbuđenja Lisa Kelly tražila je sljedeću veliku pustolovinu. Kad joj je prijatelj Darrell Ward ponudio udio u svojoj novoj tvrtki, Lisa je odlučila iskoristiti priliku. Može li dostaviti sjevernim zajednicama sve zalihe prije nego što se njihova žila kucavica otopi?

Ne propustite novu, sedmu sezonu reality serije o hrabrim vozačima kamiona, 'Kraljevi leda' od 17. ožujka na Doma TV-u!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju