Druga sezona jedne od najuspješnijih akcijskih fantastičnih serija po uzoru na strip-junake

Doma TV donosi drugu sezonu jedne od najuspješnijih akcijskih fantastičnih serija napravljenih po uzoru na strip-junake – 'Arrow'.

Druga sezona prati glavnog junaka, milijardera Olivera Queena, u transformaciji iz osvetnika u heroja. Nakon šokantnih događaja kojima je završena prethodna sezona, glavni će junak shvatiti koliko je uistinu potreban svojoj obitelji, ali i Starling Cityju koji je htio napustiti. Nove zavrzlame u kombinaciji sa spektakularnim akcijskim scenama ovoj su seriji osigurale još uzbudljiviju drugu sezonu!

Nakon stravičnog brodoloma, bogati nasljednik Oliver Queen (Amell) nestaje i pet se godina smatra da je mrtav prije nego što ga pronalaze na zabačenom otoku u Pacifiku. Vraća se kući u Starling City gdje ga dočekuju požrtvovna majka Moira (Thompson), voljena sestra Thea (Holland) i bivša djevojka Laurel Lance (Cassidy). Uz pomoć vjernog vozača/tjelohranitelja Johna Digglea (Ramsey), hakerskih vještina Felicity Smoak (Rickards) i povremene bezvoljne asistencije bivšeg policijskog detektiva koji je degradiran u pozornika Quentina Lancea (Blackthorne), Oliver vodi samostalni rat protiv kriminala kao Arrow.

Međutim, kao i svaki rat, i ovaj ima žrtve. Na kraju prve sezone Oliver nije mogao spriječiti uništenje najsiromašnijeg dijela Starling Cityja, četvrti Glades, niti pogibelj svojeg najboljeg prijatelja Tommyja Merlyna. Najgora je činjenica da je njegova majka pomagala tu urotu – zbog čega se trenutačno nalazi u zatvoru Iron Heights. U međuvremenu, Thea je ponovno postavila svoj život na noge uz pomoć novog dečka Roya Harpera (Haynes), te radi kao voditeljica Oliverova kluba Verdant. Kad Theu otmu osvetnici inspirirani Oliverovim djelima, Oliver se mora ponovno posvetiti novoj misiji – ali spoznaje da ovaj put mora biti više od običnog osvetnika. Kako bi odao počast svojem poginulom prijatelju i zaštitio ljude koje voli, on mora postati simbol nade za najranjivije stanovnike grada. On mora postati oružje pravde koje će stići one koji ih iskorištavaju. On mora postati Arrow.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju