Druga sezona uzbudljive reality serije 'Prebrzi vozači' stiže na ekrane Doma TV-a od nedjelje, 22. rujna. U drugoj sezoni policajci će se susresti s novim izazovima i opasnostima na cesti, a neposlušne vozače suočit će s posljedicama neodgovorne voženje.

Reality serija 'Prebrzi vozači' bavi se opasnostima i teškoćama koje policija doživljava na ulicama od Kalifornije do Kanzasa. Svaki nastavak donosi zanimljive avanture policajaca koji love neposlušne vozače. Brza i nesmotrena vožnja, vozači koji ne nose pojas te vožnja pod utjecajem alkohola samo su neke od opasnosti s kojima se ovi policajci susreću iz dana u dan.

U drugoj sezoni policajca iz New Jerseyja krajnje uvrijede kad ga auto pun lelujavih djevojaka zamijeni za Chippendaleova plesača. Zatim ludi motociklist u Vermontu tjera policiju na veoma brzu, nesmotrenu potjeru. U Chicagu upoznajte policajca koji izvodi akrobacije na biciklu i koji je fanatik što se tiče nošenja pojasa, a onda u Virginiji otkrijte nevjerojatan (i neočekivan) recept za kuhanu šunku! U Sjevernoj Karolini vrijeme je za piknik na prtljažniku auta ispred jedne od NASCAR-ovih najvećih staza. Samo što je jedan pijani navijač pretjerao sa zabavom. U Massachusettsu, djevojka kojoj je na pameti brak upoznaje jednog od najpoželjnijih samaca policije iz Peabodyja, a poslije upoznajte kalifornijskoga studenta, pravoga sveca koji se nikako ne želi pokajati zbog prebrze vožnje. Sve to i nepisana pravila vožnje u Teksasu!

Uzbudljivu reality seriju 'Prebrzi vozači' ne propustite pratiti od nedjelje 22. rujna u popodnevnom terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju