Šesnaesta sezona uspješne serije!

Šesnaesta sezona serije 'Inspektor Rex' donosi nove avanture najpoznatijeg psa-detektiva s malih ekrana i njegova partnera, inspektora Marca Terzanija. Na početku sezone, u stražnjoj prostoriji diskoteke u Rimu dogodilo se okrutno ubojstvo. Ubojica je Massimo Breviglieri, potomak bogate obitelji. Njegov otac Giovanni spreman je na sve kako sin ne bi završio u zatvoru, čak i pribjeći kriminalnim rješenjima... kao što je unajmiti osobu da ubije jedinu ženu koja je Massimu vidjela lice: Celeste Loran, francuski top-model, koja se nalazila u toj istoj diskoteci.

Budući da je Celeste poznata osoba, to otežava policiji diskretno voditi slučaj... a to što je prelijepa žena za Terzanija je dodatni poticaj da je ugosti u svome domu, zajedno s Rexom, kako bi joj ponudio zaštitu daleko od paparazza. No stvari neće biti jednostavne: stalne zasjede plaćenih ubojica (koje nekako jako dobro znaju gdje se nalaze Terzani i Rex) ukazuju na to da i unutar policije netko prljavo igra...

Od 2007. godine serija je producirana u Italiji, gdje je također doživjela veliku popularnost. Radnja serije smještena je u Rimu, a Rex i dalje je omiljeni član kriminalističkog odjela, koji sve zadivljuje svojom inteligencijom i jedinstvenim sposobnostima. Za ulogu psa Rexa izmjenjivalo se nekoliko pasa. Do 2000. godine Rexa je glumio pas Reginald von Ravenhorst, kojeg je zamijenio Rhett Butler, zatim američki pas Henry, a u ovoj sezoni glumi ga pas Aki.

Šesnaestu sezonu serije 'Inspektor Rex' pratite od ponedjeljka do nedjelje na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju