U teškim situacijama čovjekovo su najbolje oružje za preživljavanje snaga, zajedništvo i vještina ljudi s kojima se nalazi, ali samo ako ih može podnijeti.

 'Privezani u divljini' prati dvoje stranaca različita podrijetla i stavova dok kreću na putovanje zahtjevnim terenom u potrazi za spasom i slobodom. Bačeni u divljinu i povezani užetom od 180 cm te opremljeni jednostavnom kartom i ograničenim kompletom za preživljavanje, dijametralno suprotne osobnosti imaju 10 do 12 dana da prevladaju razlike i suradnjom pobjegnu iz divljine. Privezani dvojac možda će na teži način biti prisiljen naučiti da će preživjeti samo budu li se držali zajedno.

Dijametralne suprotnosti, tvrdoglavi mornarički veteran Keith i slobodoumna stručnjakinja za jogu Willow 10 dana moraju podnositi panamske močvare prepune zmija, visoku vlažnost zraka i vojsku kukaca koja ih grize dok ih zajedno drži uže od 180 cm. Prisiljeni su testirati svoju volju za preživljavanjem i izdržati vremenske nepogode dok očajnički pokušavaju doći do mjesta izvlačenja udaljenog 75 km.

'Privezani u divljini' pratite  u popodnevnom erminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju