Intrigantne priče policijskih službenika i doktora

Njemačka kriminalistička serija "Hamburg 112" prati napetu i dinamičnu svakodnevnicu hamburških policajaca u ophodnji te liječnika hitne službe. Hitne i dramatične intervencije dio su njihove svakodnevice u kojoj često minute odlučuju o tome hoće li neka žrtva biti spašena ili počinitelj uhićen.

Područje ophodnje policajaca iz Policijske postaje 21 proteže se od dijela grada Hamburger Hafenkante, preko Kieza na St. Pauliju do vila u Ulici Elbchaussee. Glavni policijski narednik Nils Meermann, njegova ambiciozna parnerica, viša policijska narednica Melanie Hansen, iskusni viši policijski narednik Bernd „Boje“ Thomforde te mlada policajka Franzi Jung čine, pod vodstvom načelnika postaje Martina Bergera, dva vrhunska tima u ophodnji. U bolnici Elb preko puta postaje radi liječnica hitne pomoći dr. Anna Jacobi. U hitnom bolničkom prijmu te u vozilu hitne pomoći uz nju su pomoćni liječnik Philipp Haase i medicinski tehničar Malte Olsen. Nils i Anna privatno su par te pokušavaju izgraditi zajednički život s Anninim 11-godišnjim sinom Oleom.

 

U prvoj sezoni kroz uzbudljive 22 epizode otkrivaju se brojni intrigantni slučajevi s kojima predani policajci i liječnici moraju izaći na kraj. Prva epizoda donosi neobičan slučaj požara u košu za smeće koji preuzimaju policajci Nils Meermann i Melanie Hansen. U Hamburgu se dijele svjedodžbe, a 11-godišnji Louis Spremberg upravo je pokušao spaliti svoju polugodišnju svjedodžbu jer s lošim ocjenama ne može svojim roditeljima pred oči. Melanie i Nils odvedu ga kući, ali ostavljaju ga s lošim osjećajem. Kratko nakon toga poziv hitnoj službi dovodi ih ponovno obitelji Spremberg jer je majka pala te je moraju hitno dovesti u bolnicu Elb. Je li zbilja sama pala ili je kolerični otac ponovno imao napadaj bijesa? Što nije u redu u kući Spremberg? U bolnici se ispostavlja da je i Louisu potrebno liječenje jer na leđima ima tragove zlostavljanja. Liječnica Anna Jacobi suočava oca koji ogorčeno odbacuje svaku sumnju. U međuvremenu je Louis, zbog straha od očeve reakcije, pobjegao. Nils i Melanie grozničavo traže dječaka za kojeg postoji opasnost od samoubojstva. Policijski tim koji čine Franziska "Franzi" Jung i Bernd "Boje" Thomforde također mora odgonetnuti poseban slučaj krvne veze, dok potjera za kradljivcem automobila naglo završava ispred jednog stambenog bloka. Početna istraga dovodi do već kažnjavanog Borisa Jürgensa. Nakon što se njegov brat Hans Jürgens sam predaje policiji, svi su zbunjeni. Boje je odmah sumnjičav i pita se što se krije iza samoinicijativnog priznanja?

Uzbudljive i napete epizode kriminalističke serije "Hamburg 112" ne propustite pratiti od 1. srpnja na Doma TV-u!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju