Ice Cube poznat je po svojoj bogatoj glazbenoj karijeri i mnogim glumačkim uspjesima.

Ovaj poznati glumac i reper svoju je karijeru započeo u filmskim i televizijskim vodama, tek se kasnije odlučio za jednak glazbeni angažman. Osvojio je mnoge glazbene i filmske nagrade. O njegovom privatnom životu ne zna se jako puno, njegovo djetinstvo obilježeno tragičnom smrti njegove sestre, završio je fakultet arhitekture u Los Angelesu.

 

Kasnije je Ice Cube promijenio vjeru i preobratio se na islam, osnovao obitelj i počeo izdavati albume te se posvetio glumi. Danas osim medijske eksponiranosti, Ice ima i svoju liniju odjeće pod nazivom Solo by Cube koja je okrenuta reperskom stilu. 

 

Film u kojem Ice Cube glumi opakog vođu motorističke bande ostavit će vas bez teksta. Naime, Motorist Cary Ford (Martin Henderson) vraća se u svoj rodni grad gdje će se ponovno susresti sa svojom djevojkom Shane (Monet Mazur) i riješiti nedovršene poslove.

Kad je prije nekoliko mjeseci pobjegao iz grada, Ford je kod sebe držao nekoliko motora koji su pripadali Henryju (Matt Schulze), opasnom dileru i vođi motorističke bande Hellions. Sad Henry pritišće Forda da mu vrati motore koji sadrže nešto vrednije od goriva u spremnicima. Kada Ford odbije suradnju, Henry mu smješta ubojstvo Juniora, Treyeva (Ice Cube) mlađeg brata, opakog vođe motorističke bande Reapers. Film je nominiran u četiri kategorije za nagradu Taurus.

Film 'Torque: Bijes na dva kotača' gledajte u nedjelju u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju