Ovaj se tim, pod vodstvom Leroya Jethra Gibbsa (Mark Harmon), uz dozu humora suočava s ubojstvima, špijunažama, terorizmom i ostalim zločinima povezanima s mornaricom.

'Navy CIS' uspješna je kriminalistička serija o timu specijalnih agenata pod vodstvom Leroya Jethra Gibbsa (Mark Harmon) koji svakodnevno istražuju zločine povezane s mornaricom.

U Gibbsovu timu su specijalni agent Timothy McGee (Sean Murray), računalni stručnjak koji je diplomirao na MIT-u, probna agentica Eleanor „Ellie“ Bishop (Emily Wickersham) čija je specijalizacija procjena međunarodnih prijetnji i globalna priprema.

Najnoviji članovi tima su karizmatični, nepredvidljivi i otporni specijalni agent Nicholas „Nick“ Torres (Wilmer Walderrama) koji je većinu svoje karijere proveo na samostalnim tajnim zadacima, specijalna agentica Alexandra „Alex“ Quinn (Jennifer Esposito), domišljata i talentirana agentica koja je odustala od posla kako bi bila instruktorica sve dok je Gibbs nije ponovno namamio natrag i agent MI6-a Clayton Reeves (Duane Henry), uspješni i inteligentni međunarodni agent koji je u Navy CIS-u na posudbi kao stručnjak za terorizam u ovim teškim vremenima.

Timu pomažu i vrckava forenzičarka Abby Sciuto (Pauley Perrette), nadarena znanstvenica, mrtvozornik dr. Donald „Ducky“ Mallard (David McCallum) i Duckyjev štićenik, naivni asistent mrtvozornika Jimmy Palmer (Brian Dietzen). Operacije nadgleda direktor Navy CIS-a Leon Vance (Rocky Caroll), inteligentni i visokokvalificirani agent koji u bilo kojem trenutku može uzdrmati status quo. Ovi specijalni agenti suočavaju se s različitim zločinima, a humor im olakšava nošenje sa stresnim situacijama.

Na početku petnaeste sezone, ekipa Navy CIS-a nastavlja tragati za Gibbsom i McGeejem dva mjeseca nakon njihova nestanka u Paragvaju. Vance i Torres pozvani su na saslušanje u kongres u vezi s neuspjelom paragvajskom misijom. Ekipa istražuje i ubojstvo mornaričkog poručnika čije je truplo nađeno na mjesnom groblju. Gibbs i McGee moraju proći psihijatrijski pregled dr. Grace Cofalone prije nego što službeno nastave raditi.

 

Ne propustite pratiti petnaestu sezonu kriminalističke serije koja je osvojila gledatelje diljem svijeta

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju