Obje su uspješne u onome što rade, no zajedno čine nezaustavljivi duo koji rješava najsloženije zločine u Bostonu.

Jane Rizzoli (Angie Harmon) je čvrsta bostonska detektivka, a dr. Maura Isles (Sasha Alexander) je pametna i besprijekorno odjevena medicinska vještakinja iz imućne obitelji. Unatoč tome što su potpune suprotnosti, ove dvije snažne žene dijele neobičnu kemiju i prisan odnos zahvaljujući kojem rješavaju najzahtjevnije i najsloženije zločine u Bostonu.

Nerijetko im u pomoć priskoče i Janein mlađi brat Frankie (Jordan Bridges), koji slijedi Janeine detektivske korake, iskusni i simpatični detektiv Vince Korsak (Brice McGill), te Janeina znatiželjna, ali topla majka Angela Zizzoli (Lorraine Bracco), koja se uselila u Maurinu gostinjsku kuću nakon nedavne rastave, te radi u kafiću unutar bostonske policijske postaje.

Sedma sezona, uzbudljiva i napeta kao uvijek, nastavlja se nakon pucnjave u finalu šeste sezone. Ekipa mora iskoristiti sve mogućnosti da bi pronašla Alice Sands i privela je pravdi prije nego što uništi Janein život. U ovoj se sezoni uz obilje najopasnijih tajni vraćaju i neki prijatelji i članovi obitelji, likovi će biti na kušnji, ljubav će procvjetati i svi će gledati u budućnost…

 

Sedmu sezonu serije "Djevojke na zadatku" ne propustite pratiti od ponedjeljka do subote na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju