Nećete vjerovati koliko sličnosti imaju ovi poznati glumci!

Je li vam se ikada dogodilo da zamijenite imena i lica nekih hollywoodskih glumaca? Ove fotografije dokazuju da ste vjerojatno s pravom imali takve nedoumice. Pogledajte ove nevjerojatne sličnosti!

 

Izvor: Instagram/Cinema Encyclopedia 

Christiana Balea, Toma Hardya i Anne Hathaway gledajte u filmu "Vitez tame: Povratak" na Doma TV-u! Prije osam godina, preuzevši krivnju za smrt popularnog okružnog tužitelja Harveyja Denta, Batman (Christian Bale) žrtvovao je sve za što se borio, nadajući se da će taj potez pridonijeti općem dobru.

No sve će se promijeniti nakon što se prvo pojavi lukava provalnica Selina (Anne Hathaway), a nakon nje na scenu stupi nemilosrdni terorist Bane (Tom Hardy), koji s lica nikad ne skida zlokobnu masku. Baneova strahovlada primorat će Batmana da izađe iz sjene.

No je li i on dovoljno moćan da zaustavi Banea? Bruce Wayne je stariji, nakon osam godina izbivanja ni njegova fizička sprema nije onakva na kakvu smo navikli, pao je u nemilost građana Gothama, a negativac nikad nije bio brutalniji.

Film "Vitez tame: Povratak" ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Doma TV-u! Više filmskih naslova na domatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju