Diana Lane u uzbudljivoj romantičnoj drami

Diane Lane, 58-godišnja glumica, jedna je od rijetkih zvijezda koja je svjetsku slavu stekla svojim talentom, bez ikakvih skandala koji bi ju pratili i koje bi šira javnost vezala uz njezin lik i djelo.

U stvarnom životu, kao i na filmskom platnu, nije imala sreće u ljubavi pa su joj tako oba braka završila razvodom – prvi s glumcem Christopherom Lambertom te drugi s Joshom Brolinom, također kolegom glumcem. Budući da svoj privatni život drži u tajnosti, o razlozima se ne zna gotovo ništa.

Diane je poznata po ulozi u filmu "Pod suncem Toskane" i mnogim drugim filmskim i serijskim ulogama. Glumačku karijeru su joj, između ostaloga, obilježile suradnje s popularnim glumcem Richardom Gereom te romantične drame. S Gereom je dijelila set u filmu "Olujna ljubav u Rodantheu", u krimimjuziklu "Cotton Club" te u filmu "Nevjerna" koji imate priliku pratiti ove subote na Doma TV-u. 

Zanimljivo je spomenuti da je na audiciji za ulogu Connie Sumner bila i Jennifer Lopez, ostavši razočarana kada ulogu nije dobila.

Connie Sumner (Diane Lane) ima muža koji je voli, predivan dom i divnoga sina, ali ona želi još više. Kad jednog dana slučajno upozna zgodnog stranca, postane opsjednuta njime te se upuštaju u strastvenu ljubavnu vezu. Njeni sebični postupci uskoro dođu na naplatu. Njen suprug Ed (Richard GereI) uskoro ulazi u trag svojoj supruzi te ogorčen dolazi se suočiti s njenim ljubavnikom Paulom (Olivier Martinez).

 

Romantičnu dramu "Nevjerna" ne propustite pratiti ove subote u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju