Sve će joj krenuti nizbrdo, a pogledajte je li joj baš to bilo potrebno da shvati što želi

"Neplanirana ljubav na sjeveru" romantična je božićna komedija koja će svakome zagrijati srce. Režiser Filma je Peter Sullivan, a u glavnoj ulozi su Candace Cameron Bure i David O'Donnell.

Zanimljivo je kako je i za Candace Cameron Bure, koju smo imali prilike gledati u popularnoj seriji 90-ih "Puna kuća", i za Davida O'Donnella ovo četvrti božićni film u kojemu glume.

Radnja filma se odvija u prosincu, na lokaciji sjeverno od Anchoragea na Aljasci te je u tom dijelu preko dana previše sunčeve svjetlosti što je ponekad poremetilo vremenski prikaz u filmu. Primjerice, kada se alarm dr. Brunella oglasi u 6:30 ujutro, trebao bi biti mrak. Međutim, soba je preplavljena sunčevom svjetlošću.

Lauren Brunell oduvijek je znala što želi: postati izvrsna liječnica i udati se za čovjeka kojega voli. Toliko je sigurna u svoje odluke da se za stažiranje prijavila samo na jedan natječaj - uvjerena da će dobiti mjesto. Jednako tako sigurna je da će je baš za ovaj Božić njezin zaručnik zaprositi. Međutim, dan je loše počeo i loše završio: umjesto očekivane prosidbe, zaručnik joj objavljuje da želi prekinuti, a iz bolnice od koje je očekivala potvrdan odgovor stigne pismo u kojemu je odbijaju. Jedino što joj se nudi je mjesto liječnice na Aljasci, u mjestu za koje nikad nije ni čula...

Film "Neplanirana ljubav na sjeveru" pogledajte u nedjelju u večernjim satima na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju