Alan Powell izveo poznatu pjesmu Hallelujah

Hollywoodski glumac Alan Powell oduševio je sve s izvedbom poznatog hita "Hallelujah". Poslušajte i uživajte u ovoj nevjerojatnoj interperaciji:

Sjajnog glumca i njegove nevjerojatne glazbene sposobnosti gledajte u filmu "Pjesma života". To je romantična drama koja prati život pjevača i tekstopisca Jeda Kinga (Alan Powell).

 

 

Nakon godina borbe s probojem na glazbenu scenu, nevoljko prihvati nastup na lokalnom festivalu. Ondje se zaljubljuje u ženu svog života, koja ga inspirira da napiše pjesmu s kojom postigne svjetsku slavu.

U svijetu slave ga očekuju iskušenja utjelovljena u Shelby, fatalnoj pjevačici koja je angažirana da ide s Jedom na svjetsku turneju. Jed se opire svakom obliku poroka te nastoji živjeti dostojno životu vjernika koji je posvećen svetosti braka. Međutim, počinje sumnjati u takav način života nakon što mu Shelby pokaže i drugu stranu medalje. Prijelomni trenutak se dogodi kada Shelby pokuša nagovoriti Jeda da s njom otpjeva pjesmu koju je on posvetio svojoj ženi.

Film je inspiran Salomonovom "Pjesmom nad pjesmama", jednom od knjiga Svetog pisma Starog zavjeta. Mnogi u toj pjesmi vide odu ljubavi muškarca i žene, a 'Pjesma nad pjesmama' je inspirirala brojne književnike i poetičare.

 

 

Preneseno, govori o čovjekovom putu kroz život i iskušenjima na koja može naići. Tako je u filmu, s jedne strane, suprotstavljena borba čovjeka da održi moralan način života i na prvo mjesto stavi svoju obitelj. S druge strane, slatkoća grijeha ga navodi da skrene s neistraženog i primamljivog nemoralnog načina života.

 

 

Ideja filma se, prateći bit 'Pjesme nad pjesmama', može utjeloviti u tvrdnji da je svakom čovjeku dano na izbor da sam izabere put kojim će krenuti.

Film "Pjesma života" pogledajte na u subotu u jutarnjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju