Otkrijte o čemu je riječ!

Jim Phelps (Jon Voight) priprema još jednu operaciju svog tima. Cilj je spriječiti vladinog agenta da teroristima, švercerima oružja i sličnim zlikovcima proda listu svojih kolega. Cijela bi operacija, na čijem je čelu Ethan Hunt (Tom Cruise), trebala biti rutinska. No, stvari krenu naopako i cijeli je tim masakriran.

Hunt je, zajedno s Phelpsovom suprugom (Emmanuelle Beart), jedini preživjeli, a upravo ga zbog toga njegov nadređeni (Henry Czerny) smatra izdajnikom. U nastojanju da spere ljagu sa svog imena i otkrije tko je krtica, Hunt će se za pomoć obratiti specijalistima za provale.

Za vrijeme snimanja scene u kojoj Cruise pada sa stropa te se zaustavlja tik iznad zemlje, njegova je glava prilikom pada neprestano udarala u tlo. Tada se dosjetio kako tome doskočiti – umetnuo je novčiće u svoje cipele kako bi lakše održavao ravnotežu! Pogledajte kako je to izgledalo:

 

Film "Nemoguća misija" redatelja Briana De Palme inspiriran je istoimenom serijom koja se od 1966. do 1973. emitirala u sedam sezona. Za najveći broj epizoda zaslužan je redatelj Reza Badiyi koji je isprva bio prisutan na setu filma kako bi pripomogao sa savjetovanjem i koordiniranjem čitavog tima.

De Palma mu je priznao koliko mu se serija svidjela, ali i napomenuo da film neće biti ništa poput nje. Stoga je zamolio Badiyija da ipak ode sa seta kako ni jednom ni drugom ne bi bilo neugodno, na što mu se Badiyi zahvalio na iskrenosti i zauvijek napustio set.

 

Kako su se svi snašli, ne propustite pogledati u filmu "Nemoguća misija" u nedjelju u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju