Seriju "Crna lista" pratite na Doma TV-u

James Spader jedan je od holivudskih glumaca koji svoj privatni život vješto skriva, za jedan magazin je izjavio da bi najviše volio cijelo vrijeme biti na godišnjem odmoru nego li raditi kao glumac. 

Ovaj poznati glumac često je glumio u otkačenim ulogama, no kako sam kaže, najviše voli glumiti negativce koje nitko ne želi zato jer mu to daje posebnu kreativnost u oživljavanju lika, u tome mu je komedija posebno pomogla.

 

Upravo ta želja mu se ostvarila u seriji "Crna lista" u kojoj utjelovljuje okorijelog kriminalca koji pomaže FBI-u u pronalaženju zločinaca. Serija je od početka emitiranja bila ovjenčana mnogim nagradama. Tako je 2014. g. za Zlatni globus nominiran James Spader u kategoriji najboljega glumca, a serija i gotovo svake godine osvoji i poneki Emmy. 

 

Ova kriminalistička drama vrti se oko tajanstvenog kriminalca koji se predaje FBI-u nudeći im svoju crnu listu i pomoć u hvatanju ljudi koje je sam godinama štitio. Genijalni kriminalac i bjegunac od zakona Red Reddington pomaže u hvatanju terorista i kriminalaca s dugog popisa najtraženijih, ali samo pod uvjetom da može surađivati s neiskusnom agenticom i profilerkom Elizabeth Keen. Nakon što oprezno pristaje na njegov zahtjev, Liz shvaća da se ispod površine kriminalca krije zanimljiva osoba. Osim što je povezan sa smrću njezina oca, Red uvjerava Liz da njezin suprug Tom nije onakav kakvim se predstavlja. Nakon tog šokantnog otkrića, Elizabeth Keen rastrgana je između veze s muškarcem koji tvrdi da joj je otac i želje da pronikne kroz godine tajni i laži. U međuvremenu Red vodi Liz i FBI do najneobičnijih i najopasnijih kriminalaca.

Seriju "Crna lista" pratite na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju