Gabrielle Union ovoga nas je tjedna uz izvrsnu Jessicu Albu prikovala uz male ekrane u seriji "Policajke iz L.A.-a"

Ovoga je ponedjeljka na Doma TV-u premijerno emitirana prva epizoda uzbudljive kriminalističke serije "Policajke iz L.A.a". U glavnim smo ulogama vidjeli izvrsnu Jessicu Albu i ništa manje odličnu Gabrielle Union u ulogama detektivki Nancy McKenna i Sydney Burnett.

Popularnu glumicu Gabrielle Union gledali smo u mnogim filmskim naslovima uz koje smo odrasli, od kojih su svakako najpoznatiji: Zločesti dečki 2, Od kolijevke pa do groba, 10 razloga zašto te mrzim, Nemogući Dave, ali i mnogi drugi.

Osim što se bavi glumom, Union je svoju karijeru ispunila i poslovima modelinga u čemu je također vrstan profesionalac. Prošlog je tjedna, 29. listopada, proslavila i svoj rođendan, a nitko nije mogao vjerovati da je ovoj glumici sjajnog izgleda ovo bio čak 48. rođendan.

 

 

"Vičem sretan rođendan mojoj lijepoj i sjajnoj supruzi. Hvala ti što si uzor našoj kćeri kakav jesi", samo su neke od dirljivih riječi koje joj je suprug, košarkaš Dwyane Wade uputio u čestitci na Instagramu.

 

 

Gabrielle Union u ulozi sjajne detektivke ne propustite pogledati u seriji "Policajke iz L.A.-a" od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju