Visoko specijalizirani tim suočit će se s velikim prijetnjama

"Navy CIS LA" napeta je dramska serija iz franšize NCIS-a o odjelu koji je zadužen za hvatanje opasnih i neuhvatljivih kriminalaca koji predstavljaju prijetnju nacionalnoj sigurnosti. Koristeći se lažnim identitetima i najnaprednijom tehnologijom, ovaj tim vrhunski obučenih agenata odlazi na tajne zadatke i stavlja život na kocku ne bi li uhvatili svoje mete. Oboružani najnovijom opremom redovito ulaze u situacije opasne za život, dok se članovi ove blisko povezane jedinice oslanjaju jedni na druge kako bi učinili sve što je potrebno da zaštite nacionalne interese.

Iskusni tim sastoji se od specijalnog agenta G. Callena te njegovog partnera, specijalnog agenta Sama Hanna, bivšeg pripadnika SEAL-a koji je služio u Afganistanu i Iraku. Tim također uključuje sveznajuću Hetty Lange koja se bavi politikom i čiji je zadatak nabaviti sve što je timu potrebno, od mikro nadzornih kamera do automobila. Tu je i Marty Deeks, iskusni detektiv LAPD-ja kojeg je regrutirala Hetty, tehnički analitičar Eric Beale koji je svladao svaki gadget i računalo te analitičarka Nell Jones koja je zadobila poštovanje tima zahvaljujući svojim besprijekornim procjenama i pronicljivošću.

trinaestoj sezoni visoko specijalizirani tim suočit će se s velikim prijetnjama, od smrtonosnih protivnika – uključujući kinesku obavještajnu službu i bijele nacionalističke milite te mafiju – do online vojske i ubojitih internetskih trolova. U međuvremenu, Callenova potraga za odgovorima o svojoj misterioznoj prošlosti mogla bi ugroziti sve koji su mu bliski kada zlokobna ruska operativka Katya pomoću napredne tehnologije "deepfake" izazove niz insceniranih događaja koji dovedu Callenov integritet u pitanje.

I dok Callen pokušava dokazati svoju nevinost te otkriti istinu o svojoj prošlosti, tim ga nastoji izbaviti iz nepovoljne situacije bez da kompromitiraju ostale misije. S obzirom na mnoge poslovne, ali i privatne zaplete trinaesta sezona obećava napete, zanimljive trenutke koje će vas držati na rubu sjedala, ali i raznježiti kada to najmanje očekujete.

Uzbudljive zaplete i napete kriminalističke slučajeve ne propustite pratiti u seriji "Navy CIS LA" od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju