Dinamični tim dat će sve od sebe kako bi riješio i najteže slučajeve, i to na dobro poznat, samo njima svojstven način koji uvijek uključuje dozu humora.

14. sezona, epizoda 7 - 8 - 4. studenog

Kada dozna da svjedoka u Navy CIS-ovu slučaju traži Američka imigracijska i carinska služba, Torres hrabro krši protokol. Uz to, Abby, Bishop i McGee ulaguju se stanodavcu Tonyju DiNozzu Starijem (Robert Wagner) u nadi da će unajmiti Tonyjev stan.

Nakon što Navy CIS-ova agentica Bishop ode u Guantanamo kako bi prikupila dokaze u vezi s ubojstvom mornaričkog kapetana, ona počne preispitivati svoj prethodni rad u NSA-u. Uz to, Bishopina braća John i Robert (Jesse Bradford i Jesse Johnson) dolaze joj u posjet za Dan zahvalnosti i dosađuju njezinim kolegama ne bi li doznali s kim se Bishop viđa.

14. sezona, epizoda 9 - 10 - 5. studenog

Ekipa Navy CIS-a istražuje niz sve gorih prijetnji kongresnici Jenni Flemming (Mary Stuart Masterson), a direktor Vance nadzire privremene mjere zaštite.

Nakon što dokazi o ubojstvu mornaričkog kapetana dovedu do Duckyjeve pokojne majke, Ducky se prisjeća prošlosti i propituje ključnu životnu odluku koju je donio prije 37 godina. Uz to, ekipa razmjenjuje božićne darove, a Gibbs za Božić večera s Fornellom.

14. sezona, epizoda 11 - 12 - 6. studenog

Nakon što propadne tajna operacija u slučaju poslovnog čovjeka koji terorističkim činovima manipulira burzom vrijednosnica, ekipa Navy CIS-a traži nove tragove. Uz to, Bishop i Qasim (Rafi Silver) zajedno dolaze do prekretnice u slučaju.

Nakon što ugleda brata jednog od „Navy CIS-ovih najtraženijih zločinaca“, Gibbs odmah preuzima svoj nekadašnji identitet i odlazi na tajni zadatak u njihovu ozloglašenu protuvladinu miliciju. Uz to, Bishop i Reeves surađuju u neslužbenoj istrazi.

14. sezona, epizoda 13 - 14 - 7. studenog

Tijekom Navy CIS-ove istrage nalijetanja vozila na žrtvu i bijega s mjesta nesreće, Palmer prilazi strancu na vanjskom rubu zgrade i pokušava mu spasiti život.

Ubojstvo mornaričkog dočasnika u gradiću nadomak Washingtona ponovno će potaknuti Navy CIS na suradnju sa „Sherlockima“, istražiteljskom ekipom koja se financira iz privatnih izvora, a koja ima i novog člana, Anthonyja DiNozza Starijeg (Robert Wagner).

14. sezona, epizoda 15 - 16 - 8. studenog

U dvosatnoj specijalnoj epizodi: nakon što je Abbyn think tank o domovinskoj sigurnosti kompromitiran, a ona dođe u posjed prave bombe, ekipa Navy CIS-a otkriva da je vođa grupe ubijen i da je ukradena bilježnica sa zapisanim teoretskim scenarijima ubojitih napada.

Nakon što Gibbs i ekipa nađu novi trag u slučaju Chen, Bishop je odlučnija nego ikada da se osveti za ubojstvo Quasima, svoga pokojnog dečka. Uz to, Torres agente uči umjetnosti džeparenja.

Uzbudljivu kriminalističku seriju 'Navy CIS' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju