Ovaj se tim, pod vodstvom Leroya Jethra Gibbsa (Mark Harmon), uz dozu humora suočava s ubojstvima, špijunažama, terorizmom i ostalim zločinima povezanima s mornaricom.

15. sez., 1. ep. - 3. rujna

Ekipa Navy CIS-a nastavlja tragati za Gibbsom i McGeejem dva mjeseca nakon njihova nestanka u Paragvaju. Vance i Torres pozvani su na saslušanje u kongres u vezi s neuspjelom paragvajskom misijom.

15. sez., 2. ep. - 4. rujna

Ekipa istražuje ubojstvo mornaričkog poručnika čije je truplo nađeno na mjesnom groblju. Gibbs i McGee moraju proći psihijatrijski pregled dr. Grace Cofalone prije nego što službeno nastave raditi.

15. sez., 3. ep. - 5. rujna

Dok zajednički istražuju slučaj s gradskom policijom, Torresin partner tajanstveno nestaje. Slijedi istraga u kojoj Navy CIS otkriva nove dokaze ubojstva starog desetljeće. Duckyjeva prijateljica (Susan Blakely) pruža mu novu priliku tijekom serije njegovih predavanja.

15. sez., 4. ep. - 6. rujna

Direktor Vance dočekuje dobrodošlicom specijalnu agenticu Sloane (Maria Bello), forenzičnu psihologinju za koju je lobirao da iz Kalifornije prijeđe u njihov stožer. Usred oluje koja je blokirala Washington i prouzročila nestanak struje, ekipa Navy CIS-a istražuje otmicu mornara zbog koje Torres i Bishop odlaze na more po dokaze.

15. sez., 5. ep. - 7. rujna

Nakon što Reeves svjedoči otmici prijatelja na sastanku liječenih alkoholičara, ekipa otkriva da je dva dana prije nestao glavnoosumnjičeni s povjerljivim vojnim informacijama. U međuvremenu sramotne fotografije McGeejevih tinejdžerskih godina postaju javna tema.

Ne propustite pratiti petnaestu sezonu kriminalističke serije koja je osvojila gledatelje diljem svijeta, 'Navy CIS', od 3. rujna na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju