Dinamični tim dat će sve od sebe kako bi riješio i najteže slučajeve, i to na dobro poznat, samo njima svojstven način koji uvijek uključuje dozu humora.

12. sezona, epizoda 21 - 22 - 28. listopada

Gibbs i Bishop putuju u Afganistan nakon što je ubojstvo marinca u Washingtonu dovedeno u vezu s terorističkom skupinom koja drži jednoga drugog marinca kao taoca u inozemstvu. Također, DiNozzo se uzruja kad McGeeja odaberu za novo lice NCIS-a za sve regrutacijske brošure.

Specijalni agent Ned Dorneget iz NCIS-ovih cyber operacija pomaže timu kad netko ubije mornaričkog poručnika korvete koji je radio u Uredu mornaričke obavještajne službe. Također, tim otkriva da su Jake i Gibbs postali dobri prijatelji.

12. sezona, epizoda 23 - 24 - 29. listopada

NCIS-ov cyber slučaj pretvara se u ujedinjenu globalnu akciju nakon što dokazi potvrde da „The Calling”, međunarodna teroristička skupina koja regrutira djecu preko interneta, kupuje S-bombe na crnom tržištu.

NCIS grozničavo istražuje globalnu terorističku skupinu koja regrutira tinejdžere preko interneta, nakon smrtonosnoga bombaškog napada u inozemstvu koji rezultira emotivnim i iznenađujućim gubitkom za tim, u završnici 12. sezone NCIS-a. Mimi Rogers gostuje kao CIA-ina službenica Joanna Teague.

14. sezona, epizoda 1 - 2 - 30. listopada

U prvoj epizodi 14. sezone serije tim Navy CIS-a istražuje ubojitu eksploziju automobila u Washingtonu koja je povezana s NCIS-ovim specijalnim agentom Nicholasom "Nickom" Torresom (Wilmer Valderrama), a koji je nestao prije šest mjeseci dok je bio na tajnom zadatku u Argentini. Također, Gibbs moli NCIS-ovu specijalnu agenticu Alexandru "Alex" Quinn (Jennifer Esposito) da potajice prati njegovu ekipu nakon što je odbio osam agenata koje je ona obučavala i preporučila ih za otvoreno radno mjesto.

Tijekom istrage smrtnog slučaja za vrijeme godišnjice diplome u Quanticu, Navy CIS otkriva bombašku zavjeru i mrežu lopova koja već dugo djeluje. Uz to, Torres i Quinn privikavaju se na život u Gibbsovoj ekipi što uključuje i novi raspored sjedenja u prostoriji.

14. sezona, epizoda 3 - 4 - 31. listopada

Kad ekipa Navy CIS-a istražuje kobni pad marinske narednice sa zgrade, njezina Grace Confalone (Laura San Giacomo) povjerava se Gibbsu i predlaže mu da istragu vodi kao da je riječ o slučaju ubojstva. Uz to, Torres traži novi životni prostor.

Tijekom krstarenja s civilima, kada je rodbini posade dopušteno prenoćiti na brodu, na razaraču pronađeno je tijelo mornaričkog poručnika. Gibbs, Quinn i Palmer odlaze na pučinu istražiti taj slučaj. Uz to, McGee razmišlja o tome kako na savršen način zaprositi Delilu Fielding (Margo Harshman) u Navy CIS-u.

14. sezona, epizoda 5 - 6 - 1. studenog

Kad nestalog časnika MI6 povežu s ubijenim mornaričkim dočasnikom, Gibbs šalje Quinn i Bishop u Philadelphiju da surađuju s časnikom MI6 Claytonom Reevesom (Duane Henry). Uz to, Quinn s mukom opisuje slučaj Navy CIS-a zbog kojeg je prestala raditi na terenu.

Nakon što mornarička dočasnica uspije pobjeći svojem otmičaru, Navy CIS otkriva da to ima neke veze s njezinim nestalim suprugom. Uz to, Abby u Navy CIS-u plete personalizirane darove za nove članove ekipe.

Uzbudljivu kriminalističku seriju 'Navy CIS' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju