Dinamični tim dat će sve od sebe kako bi riješio i najteže slučajeve, i to na dobro poznat, samo njima svojstven način koji uvijek uključuje dozu humora.

15. sezona, epizoda 12 - 13 - 25. studenog

Kad si naoko sretna i uspješna mornarička poručnica oduzme život, Gibbs i ekipa provedu opsežnu istragu razgovarajući s obitelji i prijateljima, nekadašnjim i sadašnjim.

McGee i Torres odlaze u kuću srednjoškolke koja je svjedočila prometnoj nesreći u kojoj je vozač pobjegao. Ali kada djevojka pobjegne sa svojim roditeljima, ekipa se nađe u škripcu. Vanceova je kći uhićena zbog krađe u prodavaonici.

15. sezona, epizoda 14 - 15 - 26. studenog

Nakon što je nađeno tijelo nestalog mornaričkog časnika, Vance naređuje Gibbsu da surađuje s privatnim istražiteljem, bivšim agentom FBI-a Tobiasom T. C.-jem Fornallom koji je bio angažiran da ga nađe.

Navy CIS dogovara se s osuđenim ubojicom Paulom Triffom (French Stewart) i daje mu da 48 sati bude u svojoj bivšoj kući, a sadašnjem McGeejevu domu, u zamjenu za podatke kojima će osuditi njegova bivšeg zatvorskog cimera Gabriela Hicksa, ubojicu koji je prevario Gibbsa i Fornella.

15. sezona, epizoda 16 - 17 - 27. studenog

Gibbs i ekipa rade na tome da oslobode sumnje narednika marinaca Johna Rossa (Drew Carey) kad je cijanid nađen u jednome od sto paketa koje on šalje marincima u aktivnoj službi.

Gibbs i Ducky na televiziji vide antikni drveni štap koji bi mogao biti nestalo oružje ubojstva u slučaju starom 16 godina. Mike Wolfe u epizodi glumi sebe.

15. sezona, epizoda 18 - 19 - 28. studenog

Stožer Navy CIS-a evakuiran je nakon što ekipa otkrije dijelove za bombu na krovu. Ekipa čita radnu verziju Duckyjeve knjige.

Gibbs mora zaštititi Elenu, desetogodišnju izbjeglicu bez roditelja kad ekipa otkriva da je ona meta surove bande.

15. sezona, epizoda 20 - 21 - 29. studenog

Navy CIS traga za podčasnikom osumnjičenim za napad kad šerif koji ga je prevozio odleti autom u jezero. Torres surađuje s Annie Barth (Marilee Talkington), slijepom svjedokinjom koja je čula važne dokaze potrebne da se slučaj riješi.

Kći moli Gibbsa da istraži ubojstvo njezine majke jer vjeruje da je policija osudila pogrešnog čovjeka. Abby na jedvite jade uspije osigurati rezervaciju u novom restoranu u kojem je hladno kao u igluu. Epizoda završava napeto kad napadač natjera Abby i Reevesa u uličicu prijeteći pištoljem i zahtijevajući novac. Reeves mu pruži svoj novčanik, ali Abby nudi pomoć umjesto novčanika. Odjekne pucanj.

Uzbudljivu kriminalističku seriju 'Navy CIS' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju