Dinamični tim dat će sve od sebe kako bi riješio i najteže slučajeve, i to na dobro poznat, samo njima svojstven način koji uvijek uključuje dozu humora.

15. sezona, epizoda 22 - 23 - 2. prosinca 

Kad dokaz otkrije da je član ekipe Navy CIS-a najnovija meta atentatora, ekipa prekapa stare slučajeve u potrazi za čovjekom koji se želi osvetiti. Reeves umire od ozljeda zadobivenih u pucnjavi s napadačem, on je instinktivno zaštitio Abby koja je završila u bolnici. Napadača je angažirao Robert King koji je kivan na Abby od svog uhićenja. Nad Reevesovim se mrtvim tijelom Abby zaklinje da će pokrenuti zakladu u njegovu rodnom Londonu i zbog toga napušta Navy CIS.

Dok je Gibbs na misi za prijatelja izgubljenog u moru, otkriva da se pokojni kapetan Phillip Brooks skrivao za vrijeme napada na njegov brod i poslije otplivao do obale. Dotad se cijela ekipa uspjela priviknuti na realnost gubitka kolege.

15. sezona, epizoda 24; 16. sezona, epizoda 1 - 3. prosinca

Na spoju s nepoznatim koji su organizirali McGee i Delilah, Sloane sreće čovjeka kojeg prepoznaje kao svog napadača u Afganistanu. Uhite je jer je napala nepoznata čovjeka. Ekipa, u međuvremenu, pretražuje brod zbog prijetnje bombom. Otkriva se poslije da je prijetnja bila lažna, a u sve je umiješan kapetanov sin samo zato da bi više vremena bio s ocem.

Gibbsu je dodijeljeno mjesto vršitelja dužnosti direktora, dok ekipa diljem svijeta traži direktora Vancea.

16. sezona, epizoda 2 - 4. prosinca

Kad je vojno lice pronađeno mrtvo u kadi, ekipa traži odgovore od njegovih sumnjivih susjeda. Torres izgleda odsutno, što vodi do katastrofalne muške večeri s Palmerom.

16. sezona, epizoda 3 - 5. prosinca

McGee je zatečen jer ekipa istražuje eksploziju kod kuće desetara Todaa Nicholasa i njegove supruge, poznate TV zvijezde Shebe Nicholas. Vance nastavlja fizikalnu terapiju zbog ozljeda koje je dobio tijekom zatočeništva.

16. sezona, epizoda 4 - 6. prosinca

Gibbsov tihi odmor u vikendici prekinut je iznenadnim posjetom Fornella i vojnog kapetana Phillipa Brooksa te pozivom NCIS-a kojima treba pomoć oko pronalaženja pljačkaša koji se skriva u šumi blizu njega.

Uzbudljivu kriminalističku seriju 'Navy CIS' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju