Dinamični tim dat će sve od sebe kako bi riješio i najteže slučajeve, i to na dobro poznat, samo njima svojstven način koji uvijek uključuje dozu humora.

12. sezona, epizoda 7 - 17. veljače

“The Searchers” – Istražujući ubojstvo umirovljenoga stožernog narednika, NCIS-ov tim otkriva prevarantsku humanitarnu organizaciju koja iskorištava ljude koji traže nestale pripadnike vojske. U međuvremenu Bishop muče rezultati njezine evaluacije kao novakinje, a Tony razmišlja o tome da udomi mačku lutalicu koja je došla za njim kući.

12. sezona, epizoda 8 - 18. veljače

“Semper Fortis” – Dok NCIS-ov tim istražuje uzrok nesreće čiji je počinitelj pobjegao, a koja je rezultirala smrću jednog narednika, Gibbs traži način da očisti mornaričku bolničarku koja je služila u dvjema misijama u Afganistanu, nakon što je ukazano na to da je ilegalno pružala liječničku pomoć žrtvama sudara, iako se čak i preživjele žrtve kunu u tehnike kojima im je spasila život.

12. sezona, epizoda 9 - 19. veljače

“Grounded” – Dok čekaju na aerodromu Dulles jer su zapeli zbog lošeg vremena, DiNozzo, Bishop i njezin muž Jake rade na NCIS-ovu slučaju koji uključuje povišenu terorističku prijetnju aerodromima tijekom navale putnika za Dan zahvalnosti. Jamie Bamber gostuje kao Bishopin muž, NSA-ov odvjetnik Jake Malloy.

12. sezona, epizoda 10 - 20. veljače

“House Rules” – NCIS-ov se tim konzultira s troje cyber terorista koje su uhvatili, nakon što je u cijelom gradu nestalo interneta tjedan dana prije Božića. Također, McGee razmišlja o tom slučaju i Gibbsovim poznatim pravilima dok piše iskreno pismo svom ocu.

12. sezona, epizoda 11 - 21. veljače

“Check” – NCIS-ov tim mora istražiti niz mjesta zločina koji izgledaju kao da su kopija prethodnih slučajeva. Također, dvije Gibbsove bivše žene, od kojih tim jednu tek mora upoznati, pojavljuju se na mjestu zločina da bi razgovarale s njim o nečemu važnom.

Uzbudljivu kriminalističku seriju 'Navy CIS' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju