Doma TV gledateljima donosi uzbudljive događaje u istražiteljskom timu ´Navy CIS´ u desetoj sezoni ove nagrađivane serije! Dinamični tim dat će sve od sebe kako bi riješio i najteže slučajeve, i to na dobro poznat, samo njima svojstven način koji uvijek uključuje dozu humora.

10. sezona, epizoda 9 - 10 - 16. rujna

Gibbs udružuje snage s FBI-evim agentom Fornellom u zajedničkoj istrazi NCIS-a i FBI-a, nakon što je Fornell bio metom oružanog napada, no nađu se pred neočekivanim obratom kada shvate da je u slučaj umiješana njihova bivša supruga Diane Sterling. U međuvremenu, timom krenu kolati glasine nakon što je Diane prespavala kod McGeeja.

Božićno je vrijeme, a Tony DiNozzo ne može se odlučiti hoće li biti zločest ili dobar kad mu njegov otac Anthony DiNOzzo st. dođe u posjet. NCIS-ov tim u međuvremenu „prati novac“ kako bi riješio istragu ubojstva, a Abby je luda od uzbuđenja zbog silnih blagdanskih svečanosti.

10. sezona, epizoda 11 - 12 - 17. rujna

Dok NCIS-ov tim istražuje povezanost mrtva novinara i mornaričkog narednika, Ziva je osupnuta zbog iznenadnog i emocionalnog posjeta svoga oca kojega nije vidjela više od dvije godine. Dok se Ziva pita koja je svrha posjeta njezina oca kao direktora Mossada, njezin otac ustraje na tome da je u Sjedinjene Države došao isključivo zato da bi vidio svoju kćer na večeri za šabat.

Nakon događaja koji ih je osobno pogodio, NCIS-ov tim se ujedinjuje kako bi dobio odgovore i pronašao pravdu te zaštitio svoje najranjivije kolege.

10. sezona, epizoda 13 - 14 - 18. rujna

NCIS-ov tim istražuje prometnu nesreću jednoga marinca i budi uznemiravajuće uspomene iz prošlosti kod Abby kad je kao djevojčica bila na tragu svojega prvoga „slučaja“.

NCIS-ov tim hvata poznatoga hakera koji bi mogao držati ključ za pronalazak najtraženijega cyber-terorista u svijetu.

10. sezona, epizoda 15 - 16 - 19. rujna

Dok je na dopustu zbog žalosti nakon što je ostao bez svoje supruge i majke svoje djece, direktor Vance otkriva neočekivane privatne informacije zbog kojih kreće sve propitkivati.

NCIS-ov tim hitro pokušava pronaći Duckyja i Jimmyja nakon što njih dvojica nestanu dok su dovozili truplo s poprišta zločina.

10. sezona, epizoda 17 - 18 - 20. rujna

Zbog medijske ludnice koja je okružila neidentificiranoga zločinca, Gibbsov brijač posumnja da je njegov sin umiješan te moli Gibbsa da mu pomogne isključiti njegova sina kao glavnog osumnjičenog.

Žena marinca specijalista za otkrivanje mina s pomoću pasa moli NCIS-ov tim da istraže nedavnu smrt njezina supruga u Afganistanu. Direktor Vance u međuvremenu moli tim za pomoć dok razgovara s potencijalnim dadiljama.

Uzbudljivu kriminalističku seriju 'Navy CIS' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u! Više o desetoj sezoni pročitajte OVDJE.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju