Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose.

7. sezona, 1. - 2. epizoda - 15. srpnja

 Počinje potraga za Zivinom zamjenom, a Gibbs i preostali članovi tima moraju se vratiti na posao i dalje opterećeni prošlošću.
Tim otkriva kako je bizarna smrt marinca i dvojice njegovih prijatelja možda povezana s njihovom prošlošću, no naposljetku je Gibbs taj koji završava na stazi sjećanja.

7. sezona, 3. - 4. epizoda - 16. srpnja

Tim mora ponovno istražiti smrt jednog poručnika nakon što je bloger koji ih je optužio za zataškavanje pronađen mrtav.
Pronađeni su ostaci ubijena marinca. Zadnji je put viđen na brodu na kojem je bila Ziva. Ziva mora otkriti što se s njom događalo dok nije bila u NCIS-u. Njezin će se status razriješiti.

7. sezona, 5. - 6. epizoda - 17. srpnja

Kad marinca poznatog po neslanim šalama pronađu mrtva na Noć vještica, NCIS-ov tim otkriva kako su žrtvine „dobroćudne“ šale možda izazvale stravičnu odmazdu. Ziva se u međuvremenu pokušava prilagoditi svojoj novoj ulozi u timu.
Istraga ubojstva tjera Gibbsa i njegov tim da glume obiteljske savjetnike njegovu bivšem mentoru, Mikeu Franksu, nadajući se da će spriječiti krvavi međunarodni sukob.

7. sezona, 7. - 8. epizoda - 18. srpnja

Uz pomoć tima, Vance se suočava s vlastitim demonima dok otkriva složenu vezu s ubojicom koji dovodi cijelu njegovu obitelj u opasnost.
Tim se doslovno nađe u mraku kad istragu smrti jednoga poručnika povežu s nestankom struje u cijelom gradu.

7. sezona, 9. - 10. epizoda - 19. srpnja

Posao mrtva marinca u vladinu trustu mozgova odvodi Gibbsa i tim u život 12-godišnjeg čuda od djeteta, koje je možda sljedeća meta ubojice.
Kad vojnika i sina umirovljenog pukovnika koji je postao svećenik pronađu mrtva, tim vjeruje kako je možda bio žrtva zločina iz mržnje. U međuvremenu Gibbsu za praznike otac dolazi u posjet.

Kriminalističku seriju 'Navy CIS' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju