Dinamični tim dat će sve od sebe kako bi riješio i najteže slučajeve, i to na dobro poznat, samo njima svojstven način koji uvijek uključuje dozu humora.

12. sezona, epizoda 2 - 10. veljače

Kill the Messenger” – Kad mornaričkog poručnika ubiju na putu na privatni sastanak s predsjednikom, NCIS-ov tim mora utvrditi je li ubojstvo dio nedavne navale orobljavanja na tom području ili proračunati napad radi čuvanja tajnih informacija.

12. sezona, epizoda 3 - 11. veljače

“So It Goes” – Kad NCIS-ov slučaj otkrije povezanost s Duckyjevim otuđenim najboljim prijateljem iz djetinjstva, on i specijalna agentica Bishop putuju u London da bi razgovarali s obitelji i kolegama njegova prijatelja. Dok su ondje, Ducky se počne prisjećati odluka koje je donio u prošlosti i utjecaja koje su imale na njegov kasniji život.

12. sezona, epizoda 4 - 12. veljače

“Choke Hold” – Tajnica Mornarice dodjeljuje NCIS-ov tim združenoj protuterorističkoj jedinici nakon što je ubijena mornarička istraživačka znanstvenica, a glavnu sumnjivicu traži ruska vlada. Da bi zadobio prednost, Gibbs nalaže DiNozzu da ometa vođu združene jedinice, agenticu FBI-a Leiju Pendergast.

12. sezona, epizoda 5 - 13. veljače

“The San Dominick” – Tijekom zajedničke vježbe obalne straže i NCIS-a na moru, Gibbs i agentica CGIS-a Borin opažaju mrtvog čovjeka u moru, a pokaže se da je to nestali član posade s broda udaljenog 60 nautičkih milja. Ukrcavši se na taj brod da bi proveo ispitivanja, Gibbs se nađe na plovilu kojim zapovijedaju pirati. Diane Neal gostuje kao agentica CGIS-a Abigail Borin, a Jim Beaver u gostujućoj je ulozi kao kapetan Tom O’Rourke.

12. sezona, epizoda 6 - 14. veljače

“Parental Guidance Suggested” – NCIS-ov tim mora utvrditi je li ubojstvo žene mornaričkoga kapetana fregate povezano s njezinom profesijom terapeutkinje ili je teroristički čin, nakon što pronađu ime kapetana fregate na popisu meta džihadista. U međuvremenu tim raspravlja o kostimima za Noć vještica i Tonyjevim nedavnim navikama na spojevima.

Uzbudljivu kriminalističku seriju 'Navy CIS' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju