Doma TV donosi reality seriju 'Lovci na akcije' koja gledateljima prikazuje svijet ljudi ekstremno ovisnih o akcijama i kupnji preko kupona. Na koje sve načine ovi ovisnici o štednji skupljaju i koriste kupone te koliko daleko mogu ići u tome, gledatelji će moći vidjeti u ovoj fascinantnoj reality seriji.

Lovci na akcije fascinirajuća je, no u isto vrijeme i zabrinjavajuća emisija o ljudima čije uzbuđenje se skriva u skupljanju i korištenju kupona.

Osobe koje ćemo upoznati kroz 12 senzacionalnih nastavaka ovisnici su o kuponima koji misle kako će upravo tim putem uštediti što je više moguće. Za neke ljude ovo nije samo način uštede, već im je to način života.

S nama će podijeliti nevjerojatne priče i otkriti nam savjete kako pronaći najbolje ponude na tržištu. U prilici smo vidjeti njihove šokantne zalihe robe, koje sve vještine za kupovinu posjeduju te svjedočiti kako neki od njih koriste svoje kupone za pomoć lokalnim zajednicama.

Ovi ovisnici o kuponima kupuju gotovo sve, od namirnica, namještaja, odjevnih predmeta pa sve do stvari za uređenje kuće.

Preko kupona novac ne štede samo oni koji ga nemaju dovoljno, već se tim načinom služe i osobe koje od uštede preko kupona uplaćuju godišnje odmore i putovanja. Neki idu do ekstremnih granica uštede pa ne kupuju novine u kojima se kuponi nalaze, nego do njih dolaze putem reciklažnih dvorišta.

Emisiju 'Lovci na akcije' ne propustite pratiti u popodnevnom terminu na Doma TV-u!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju