Nathan Fillion priznaje da je biti glumac njegov posao iz snova

Zvijezda popularne kriminalističke serije ''Castle'' koju pratimo na Doma TV-u, Nathan Fillion, priznaje da je biti glumac njegov posao iz snova, a na svom mobitelu ima čak i popis stvari koje još želi napraviti kao glumac.

Osim što bi htio zapaliti dinamit žarom cigarete i razbiti šifru sefa, htio bi i upravljati avionom, odglumiti vlastitog dvojnika pa i deaktivirati bombu. Za ovo posljednje ipak kaže "Zapravo, ovo zadnje mogu prekrižiti – to sam već napravio." No, ipak postoji jedna bomba koju nije uspio deaktivirati i time prouzročio eksploziju osjećaja između njega i njegove njujorške detektivske muze na kraju pete sezone serije 'Castle'.

 

Ovu sezonu obogatit će nove uloge kao Natalie Rhodes (Laura Prepon) koja glumi agenticu za spajanje parova iz visoke klase kako bi pomogla u istrazi. Tijekom svog „istraživanja za potrebe lika“ Natalie će otići u krajnost te na odobravanje Castlea i negodovanje Beckettice postati ista Beckettica. Castle će se boriti s osjećajima prema bivšoj supruzi Gini, a Ryan će tražiti najbolji način da zaprosi Jenny. Nakon što će detektiv koji je istraživao ubojstvo Beckettičine majke biti ubijen pred očima detektivke Beckett, njezine stare rane o majčinoj smrti opet će se otvoriti.

Seriju "Castle" pratite na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju