Novi slučajevi kultnog detektiva i briljantnog tima u novim epizodama serije 'CSI Miami'.

Druga sezona uzbudljive forenzičke serije 'CSI: Miami' nastavlja pratiti slučajeve dinamičnog tima istražitelja s Floride

U drugoj sezoni mlada je manekenka pregažena tijekom Tjedna mode u Miamiju i istražiteljima je odmah jasno kako je riječ o ubojstvu. Zbog nedostatka svjedoka, prisiljeni su osloniti se na fizičke dokaze. Ispadne kako je Tessa Kimball, inače iz Houstona, pregažena lamborghinijem, čiji je vlasnik modni agent Scott Mandevill. Međutim, on se brani činjenicom da je automobil mogao voziti bilo tko sa zabave. Situaciju dodatno zakomplicira informacija da Tessinu cimericu nitko nije vidio već dva dana pa se javlja bojazan da je možda i ona mrtva. Kad povežu dokaze s dvojicom Sjeveroamerikanaca, naiđu na novu prepreku jer osumnjičeni žive pod okriljem diplomatskog imuniteta.

Paul Jackson nađen je mrtav na svom brodu, a boca tekile u njegovoj blizini ukazuje da je nešto slavio. Tek detaljnom istragom u laboratoriju istražiteljima postane jasno kako je žrtva lovac na blago podmorja. Delko i Yelina razgovaraju s floridskim ravnateljem arheološke marine, koji im objasni koliko su strogi zakoni za one koji zlouporabljuju nacionalno bogatstvo. Paul Jackson i njegov partner Marty Jones kršili su upravo te zakone - pronalazili su narodno blago, ali ga nikad nisu prijavljivali državi. Istraga ih vodi do broda iz 1649. godine, koji je navodno potonuo prevozeći španjolsko zlato, srebro i dragulje.

O glumcima:

DAVID CARUSO (Horatio Caine)
David Caruso dobio je pohvale kritičara, nagradu Zlatni globus te nominaciju za nagradu Emmy za ulogu detektiva Johna Kellyja u seriji Njujorški plavci. Poslije je glumio u televizijskoj seriji Michael Hayes u produkciji televizijske kuće CBS. Neki od filmova u kojima je glumio su Dokaz života, Session 9, Oficir i džentlmen, Kineska djevojka, Kralj New Yorka, Jedna žena i dva muškarca, Poljubac smrti, Ljubavna ucjena, Kobni potez i Bešćutni.

 
EMILY PROCTER (Calleigh Duquesne)
Dok je studirala novinarstvo i ples na sveučilištu East Carolina University, Emily Procter radila je kao voditeljica vijesti u televizijskoj kući WITN u obližnjem Greenvilleu u Sjevernoj Karolini. Nakon diplome odselila se u Los Angeles kako bi ostvarila glumačku karijeru. Ubrzo je dobila uloge u igranim filmovima Napuštajući Las Vegas i Jerry Maguire, a prvu je glavnu ulogu u svojoj karijeri dobila u televizijskom filmu Silikonske grudi. Procter je nedavno glumila članicu osoblja Bijele kuće Ainsley Hayes u seriji Zapadno krilo koja je više puta osvojila nagradu Emmy. Također je gostovala u serijama Prijatelji i Slobodni strijelci. Glumila je i u igranim filmovima Body Shots, Tiara Tango i Guinevere.

RORY COCHRANE (Tim Speedle)
Rory Cochrane imao je debitantsku ulogu u filmu Fathers and Sons, s kolegom Jeffom Goldblumom. Nakon te uloge uslijedila je sjajna uloga Slatera, dražesnog hašomana u kultnom hit-filmu Munjeni i zbunjeni. Cochrane je glumio u studijskim, ali i nezavisnim igranim filmovima, uključujući Hartov rat, Empire Records, Vrhunska prijevara i Nepodnošljivi prijatelji. Drugi filmovi u kojem je glumio su Sunset Strip, The Low Life i Dogtown. Cochrane se na televiziji pojavio u CBS-ovoj miniseriji The Last Don.

ADAM RODRIGUEZ (Eric Delko)
Kada je sportska ozljeda poremetila Adamu Rodriguezu planove u srednjoj školi, njegovi snovi o tome da postane profesionalni igrač bejzbola propali su i odlučio se usredotočiti na glumu. Okušao se u dječjem kazalištu u svom rodnom New Yorku i s 10 je godina išao na audiciju za ulogu u seriji Cosby Show. Njegova velika prilika ostvarila se kada je dobio gostujuću ulogu u epizodi serije Njujorški plavci. Rodriguez je televizijskoj publici poznat i po ulogama u serijama Brooklyn South i Roswell. Također je glumio u televizijskim serijama All Souls, Resurrection Blvd., Felicity i Ryan Caulfield: Year One. Glumio je u igranom filmu The Imposter te u videospotu Jennifer Lopez za pjesmu If You Had My Love.

KHANDI ALEXANDER (Alexx Woods)
Khandi Alexander vjerojatno je najpoznatija televizijskim publikama po ulogama u seriji News Radio i televizijskoj miniseriji The Corner, ali i ponavljajućoj ulozi u seriji Hitna služba. Ostale televizijske serije u kojima je glumila su Zakon i red: Odjel za žrtve, Njujorški plavci, Heroji iz strasti, Cosby, Rude Awakening, Nikita i The Edge. Alexander je glumila i u igranim filmovima kao što su Svi su ludi za Mary, Što ljubav ima s tim?, Sugar Hill, Poetska pravda, Opasni po društvo, CB4 i Emmett’s Mark. Glumila je u mnogim kazališnim predstavama. Među njima je i predstava Dreamgirls, koja se izvodila na Broadwayu te predstava Chicago, koja se izvodila u kazalištu Shubert Theatre. Kao uspješna koreografkinja, Alexander je osmislila koreografiju u produkcijama kao što su nagrade American Music Awards iz 1992. te svjetske turneje Whitney Houston od 1989. do 1992.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju