Ovaj tjedan Doma TV donosi napete nastavke serija koje ne želite propustiti!

Djevojke na zadatku, 2. sezona

U drugoj sezoni serije gledatelji mogu pratiti nove uzbudljive slučajeve detektivke bostonskog odjela za ubojstva. Nakon što je Jane Rizzoli dobila metak za vrijeme opsade odlikovana je. No proslava njezinog odlikovanja će biti kratkog vijeka te će se Jane , zajedno sa svojom starom srednjoškolskom ljubavi, morati posvetiti novom slučaju. Glumica Angie Harmon u seriji 'Djevojke na zadatku' tumači ulogu detektivke bostonskog odjela za ubojstva Jane Rizzoli. Jane je rođena u Bostonu i ondje je cijeli svoj život provela blisko povezana sa svojom obitelji. Maura Isles, koju u seriji glumi Sasha Alexander, atraktivna je forenzičarka koja je ujedno Janeina prijateljica i kolegica. Jane Rizzoli i Maura Isles posjeduju jednaku strast i ljubav prema svom poslu, a veže ih i snažno prijateljstvo. Osoran, ali simpatičan detektiv Vince Korsak (Bruce McGill), bivši je Janein partner koji je pomalo povrijeđen činjenicom što ga je Jane zamijenila s neiskusnijim detektivom Barryjem Frostom (Lee Thompson Young). Frankie Rizzoli (Jordan Bridges) je Janein mlađi brat i ambiciozni policajac koji obožava svoju sestru i sanja o tome da će jednog dana i on postati detektiv. Angela Rizzoli (Bracco) je brižna, ali i prilično nametljiva majka detektivke i policajca koja se često upliće u njihov život. Tu je i atraktivni agent FBI-a Gabriel Dean (Billy Burke) koji, čini se, ima i neke druge namjere sa Jane, osim pomoći joj pri rješavanju slučaja.

 

Kosti, 2. sezona

U drugoj sezoni Brennan se vraća s odmora te se iznenadi otkrivši da ima novu šeficu, nedavno zaposlenu voditeljicu Odjela za forenziku u Jeffersonianu, prvoklasnu patologinju dr. Camille Saroyan (Tamara Taylor) koja dijeli prošlost s Boothom. FBI-jev agent Booth ima problema s neprijateljskim odnosom s majkom svoga sina, a Brennan i Hodgins postaju novim žrtvama serijskog ubojice. Ubojstvo bivšeg FBI-jeva agenta razotkriva desetljećima staru urotu u koju je možda upleten Brennanin otac. Bootha tijekom istrage ubojstva otme šef mafije, a Brennan pomoć dobiva s neočekivane strane…

 

Navy CIS New Orleans, 2. sezona

U drugoj sezoni, nakon bombaškog napada na vojni konvoj na mostu u New Orleansu, Pride i tim planiraju opasnu tajnu operaciju kako bi vratili ukradeni projektil i spriječili napad na američki mornarički brod. NCIS-ov tim istražuje i ubojstvo blogera koji je radio na razotkrivanju korupcije u vladi i zataškavanja te otkriva mornaričkog SEAL-a i CIA-inu humanitarnu misiju s mračnom tajnom. Kad borbena pilotkinja i mornarička junakinja pogine u nesreći na zračnom mitingu, NCIS-ov tim mora istražiti je li problem u pilotskoj pogrešci ili novom mlažnjaku koji je upravo odobren za slanje u baze širom svijeta. NCIS-ov tim mora utvrditi zašto je ubijeni mornarički pilot koristio dron s crnoga tržišta kako bi došao do snimaka vojnih postrojenja i je li snimka s drona povezana s njegovom smrću.

 

Laži mi, 1. sezona

Dr. Cal Lightman (Tim Roth) vodeći je svjetski stručnjak za obmane. Proučava izraze lica i nesvjestan govor tijela kako bi otkrio laže li netko i zašto. S partnericom, kliničkom psihologinjom, otvorio je agenciju koja pomaže policiji, vladinim agencijama i pojedincima kada naiđu na zapreke u potrazi za istinom. Lightman može otkriti da netko laže analizom lica, govora tijela, glasa i govora osobe. Kada netko slegne ramenima, rotira ruku ili podigne donju usnu, odmah zna da osoba laže. Analizom izraza lica može pročitati tuđe osjećaje – od sakrivenoga gnjeva do pohote ili ljubomore. Međutim, Lightman je svjestan da je njegova izvanredna sposobnost istovremeno i blagoslov i prokletstvo, posebice kada se radi o njegovu privatnom životu, budući da članovi obitelji i prijatelji jedni drugima lažu jednako često kao kriminalci ili nepoznati ljudi.

 

Legende sutrašnjice, 1. sezona

Gospodar vremena Rip Hunter kreće iz 2166. godine s namjerom osvećivanja ubijene žene i djeteta te spašavanja svijeta od ruke okrutnog Vandala Savagea. Vraća se u prošlost, oko sebe okuplja najbolju ekipu junaka, pa čak i zločinaca te ih vodi u najveću pustolovinu života! U prošlosti će pokušati izmijeniti vremenski tijek kako budućnost ne bi bila kakvu ju on pamti. Na njegovom putu ispriječit će se raznovrsni neprijatelji, od plaćenih ubojica, drugih gospodara vremena, pa i samog vremena koje se ne želi mjenjati. Misleći kako su odabrani jer su prave legende, junaci ove serije s vremenom otkrivaju kako su odabrani samo zbog toga što su nepoznati te njihovom smrću vremenski kontinuum ima minimalne gubitke. Činjenica je to koja u nekima izaziva depresiju, dok je drugima poticaj kako bi postali što bolji da svemir obrati pozornost na njih te budućnost bude sjajnija upravo radi njihovog djelovanja.

Ne propustite pogledati uzbudljive serije koje vam donosi Doma TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju