Ovakav filmski vikend na Doma TV-u nikako ne želite propustiti!

Nikako ne smijete propustiti vikend filmove na Doma TV-u! Sjajnu filmsku subotu započnite uz Alana Powella i film "Pjesma života" u kojem se njegov proboj na glazbenu scenu čini gotovo nemogućim. Osim toga, glazbenik kojeg utjelovljuje simpatični Alan zaljubljuje se u ženu koja mu preokrene život naopačke.

U subotu također ne propustite pogledati neodoljivi dvojac pun šarma i kemije. Emma Stone i Ryan Gosling zbacili su s trona mnoge druge Hollywoodske filmske parove, a osobito osvajaju u filmu "Gangsterski odred".

U nedjelju vas očekuje doza akcije uz Mela Gibsona u filmu "Vraćanje duga" u kojem utjelovljuje bivšeg marinca i profesionalnog lopova, Portera, koji je izdan od svog partnera te svoje supruge Lynn. Nakon uspješne pljačke azijske bande, Portera upuca njegov partner Val ostavljajući ga da umre te pobjegne s njegovom ženom. 

Nastavak nedjeljne akcije uz Clinta Eastwooda i "Kolo smrti" nikako ne smijete propustiti.  Harry Callahan u nevjerojatnoj igri u kojoj svaki sudionik bira 10 slavnih osoba za koje misli da bi mogle umrijeti prije kraja igre, a pobjednik je, naravno, onaj s najviše mrtvih na svom popisu.

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Sve o sjajnim filmskim naslovima potražite na domatv.hr!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju