Doma TV premijerno donosi osmu sezonu megapopularne dramske serije 'Frikovi' s elementima humora i akcije. Ova sezona donosi i posebnu epizodu jedinstvenog koncepta koji nikad prije nije viđen na televiziji – remake prve epizode prve sezone serije.

Oni su najpoznatiji lažni vidovnjak i njegov pomoćnik u Santa Barbari! Shawn (James Roday) i Gus (Dulé Hill) vraćaju se u osmoj i zadnjoj sezoni serije koja gledateljima nudi sve sastojke za dobru zabavu – od kombinacije akcije i poveće količine humora, do rješavanja neobičnih slučajeva i povremene romantike.

Shawn Spencer jedan je od glavnih savjetnika policije u Santa Barbari. Točnije, surađuje s njima u ulozi policijskog vidovnjaka, usprkos tome što ne posjeduje nikakve nadnaravne moći. U čemu je kvaka? Shawn je inteligentno iskoristio svoj nevjerojatni dar opažanja detalja kako bi policiju uvjerio da je vidovit, što mu je i pošlo za rukom, budući da u svakom slučaju za koji ga angažiraju dokaže da im je njegova pomoć neprocjenjiva.

Međutim, u tome ne bi uspio sam; Shawn ima i pomoćnika, i to svojeg najboljeg prijatelja Gusa. Njih su dvojica otvorili privatnu „vidovnjačku“ detektivsku agenciju, a ostalo je povijest. Tu su i Shawnov strogi otac i bivši policijski narednik Henry Spencer (Corbin Bernsen), zahvaljujući kojemu je Shawn razvio svoj dar tijekom djetinjstva, a koji je često preko svoje volje prisiljen priskočiti sinu u pomoć, Carlton Lassiter 'Lassie' (Timothy Omundson), glavni policijski detektiv koji je vrlo skeptičan oko Shawnovih „moći“, te Juliet O'Hara (Maggie Lawson), detektivka i Shawnova djevojka.

Više pročitajte na linku - Frikovi

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju