Na snimanje filma pozvao je svoju obitelj kako bi više vremena mogli provoditi zajedno.

Akcijska komedija "Dobrodošli u džunglu" poslastica je za sve ljubitelje ovoga žanra. Neponovljivi "The Rock" briljirao je u ulozi bivšeg ugostitelja, a vrhunac akcije trenutak je kada se sukobi sa kriminalcem kojeg utjelovljuje Christopher Walken.

Kako bi riješio dug prema mafijašu Billyju Walkeru (William Lucking), Beck (Dwayne Johnson) mora otići u Brazil te pronaći Billyjeva neodgovornog sina Travisa (Seann William Scott). Beck mora poslati stručnjaka za pronalaženje nestalih ljudi, a u Amazoni mu to nikako neće biti lak posao.

Travis je otišao u Brazil te se u svojoj želji da postane uspješan arheolog bacio u potragu za drevnim zlatnim idolom po imenu Gato del Diablo. To je idol kojeg štuju mještani koji vjeruju da je on njihov put do spasenja. Osim mještana, idola štuje i njihov tlačitelj u rudarskom mjestu El Dorado, Cornelius Hatcher (Christopher Walken), koji u zlatnom idolu vidi veliku zaradu. Kada Beck pronađe Travisa Hatcher se protivi njihovom zajedničkom odlasku iz El Dorada.

Dwayne Johnson tijekom snimanja filma bio je odvojen od svoje obitelji duže vrijeme. Najpoznatiji holivudski snagator, nezadovoljan tom situacijom, pokazao je emotivnu stranu i na snimanje pozvao svoju obitelj kako bi mogli provoditi više vremena zajedno. K tome, ovaj gorostas voli i zapjevati – poslušajte!

Kaskader koji je glumio umjesto Dwayna Johnsona njegov je rođak Tanoai Reed koji je osvojio nagradu za najboljeg kaskadera. Reed je slomio gležanj snimajući scenu u kojoj Beck i Travis padaju niz obronak u džipu. Neponovljivi The Rock briljirao je u ovoj ulozi, a vrhunac akcije trenutak je kada se sukobi sa kriminalcem kojeg utjelovljuje Christopher Walken.

Vrhunsku akcijsku komediju "Dobrodošli u džunglu" ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Doma TV-u.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju