Na ekrane Doma TV-a od srijede, 26. lipnja stiže četvrta sezona hit serije 'Zakon braće' koja, uz nevjerojatnu dozu napetosti, prati složnu braću na putu prema osveti zloglasnoj organizaciji koja je odgovorna za sve njihove nevolje. Najnapetiji bijeg se nastavlja, a ovoga puta braća shvaćaju da najveći izazov nije pobjeći van, nego ući unutra.

Najnapetiji bijeg iz zatvora nastavlja se u četvrtoj sezoni hit serije 'Zakon braće'. Složna braća Scofield i Burrows vraćaju se svom originalnom cilju i odlučniji su nego ikada u namjeri da raskrinkaju Kompaniju, misterioznu organizaciju koja stoji iza svih njihovih nevolja. Nakon uspješnog bijega iz zloglasnog panamskog zatvora, Michael kreće u osvetničku misiju na kojoj će ga omesti agentica Gretchen koja mu otkriva dragocjenu informaciju da je Sara, ljubav njegova života, još uvijek živa. Iako Michael s velikom dozom nesigurnosti prima tu informaciju, to znatno mijenja njegove planove.

Kako bi vratili svoju slobodu, braća moraju srušiti Kompaniju i doći do njihove crne kutije, a u svoj krug okupljaju već dobro poznate saveznike – agenta Mahonea, zatvorenika Sucrea i bivšeg zatvorskog čuvara Bellicka. Timu se pridružuju agent Don Self koji je tijekom godina prikupio dragocjene informacije o Kompaniji te kompjuterski stručnjak Roland Glenn. Da bi njihova misija bila zamršenija, za petama im je ubojica Wyatt koji posjeduje važan trag koji je potencijalno ključan za uništenje Kompanije. Uskoro, braća shvaćaju da najveći izazov nije pobjeći van, nego ući unutra.

U uzbudljivoj četvrtoj sezoni Michael je u potrazi za Whistlerom i Gretchen kako bi osvetio Sarinu smrt. Whistler i Gretchen odlaze u hotel Roosevelt kako bi kupili Scyllu – karticu od 50 milijuna dolara. Whistler ubija prodavače kartice i pokušava je umnožiti, ali ga Michael iznenadi. Kada Gretchen stigne, otkriva Michaelu da je Sara još uvijek živa. Nešto kasnije Gretchen se susreće s generalom Jonathanom Krantzom, otkriva da nije uspjela u misiji i traži od agenta Wyatta da je ubije. Michael zove Lincolna u Panamu i on mu otkriva da su Sofia i LJ dobro te da Bellick i T-Bag nisu na listi stradalih. Prvi zadatak Michaela i njegove ekipe je pronaći Scylla karticu.

Ne propustite pogledati četvrtu sezonu "Zakona braće" od 26. lipnja na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju