Doma TV na male ekrane donosi novi uzbudljivi dokumentarni serijal u kojem stručnjak za preživljavanje Bear Grylls otkriva što treba učiniti u nizu različitih situacija koje su opasne po život.

1. sezona, epizoda 4 - 4. studenog 

Stručnjak za preživljavanje Bear Grylls prikazuje situacije koje mogu biti opasne po život kako bi pokazao kako preživjeti najgori mogući scenarij. U ovoj epizodi Bear bježi iz tonućeg auta i susreće se sa zvečarkom... I žrtvom ugriza zmije.

1. sezona, epizoda 5 - 5. studenog

Stručnjak za preživljavanje Bear Grylls prikazuje situacije koje mogu biti opasne po život kako bi pokazao kako preživjeti najgori mogući scenarij. U ovoj epizodi Bear pokazuje kako zaustaviti auto koji je ostao bez kočnica i kako se obraniti od napadača.

1. sezona, epizoda 6 - 6. studenog

Stručnjak za preživljavanje Bear Grylls prikazuje situacije koje mogu biti opasne po život kako bi pokazao kako preživjeti najgori mogući scenarij. U ovoj epizodi Bear pokazuje kako izvući živu glavu kad se nepripremljeni nađete u hladnim uvjetima, poput zamrzivača.

1. sezona, epizoda 7 - 7. studenog

Stručnjak za preživljavanje Bear Grylls prikazuje situacije koje mogu biti opasne po život kako bi pokazao kako preživjeti najgori mogući scenarij. U ovoj se epizodi Bearovo vozilo kvari u pustinji, a poslije će primijetiti da po njemu plazi tarantula.

1. sezona, epizoda 8 - 8. studenog

Stručnjak za preživljavanje Bear Grylls prikazuje situacije koje mogu biti opasne po život kako bi pokazao kako preživjeti najgori mogući scenarij. U ovoj epizodi Bear pokazuje kako se pripremiti za pad dizala i kako se domoći sigurnosti tijekom nestanka struje.

Novu uzbudljivu dokumentarnu seriju 'Najgori scenarij' pratite od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju