Seriju "Mentalist" pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

Policijski detektiv iz Kalifornije je mentalist koji u rješavanju zločina koristi snagu i vještinu promatranja, loveći serijskog ubojicu koji mu je ubio obitelj i koji prati svaki njegov pokret. Njegovi kolege agenti jako cijene njegovu ulogu u rješavanju niza teških, javnosti poznatih slučajeva. Sudjelujte u nagradnoj igri na Facebook stranici Doma TV-a!

 

 

'Postani Doma TV Mentalist'. Glavni junak serije, policijski detektiv iz Kalifornije je mentalist koji u rješavanju...

Objavljuje Doma TVUtorak, 16. ožujka 2021.

 

Pravila sudjelovanja u Nagradnom natječaju „Postani Doma TV Mentalist”

Članak 1.
Nova TV d.d., Remetinečka cesta 139, 10000 Zagreb, OIB 75399377119 (u daljnjem tekstu: Priređivač) u čijem je vlasništvu Facebook stranica Doma TV, organizira nagradni natječaj pod nazivom „Postani Doma TV Mentalist“ (u daljnjem tekstu: Nagradni natječaj) za gledatelje Nove TV i posjetitelje facebook stranice Doma TV. Kreativni natječaj organizira se u svrhu promocije Facebook stranice Doma TV

Članak 2.
Nagradni natječaj počinje 16. 3. 2021. i traje do 18. 3. 2021.
Pet najbržih odgovora na postavljeno pitanje: “'Postani Doma TV Mentalist'. Glavni junak serije, policijski detektiv iz Kalifornije je mentalist koji u rješavanju zločina koristi snagu i vještinu promatranja. Postani i ti mentalist i što prije pronađi pet razlika na ove dvije fotografije jer pet najbržih odgovora osvajaju šalicu i deku Doma TV-a. Vremena imate do četvrtka u 12 sati.“, nagrađujemo na Facebook stranici Doma TV u periodu od 16. 3. 2021. do 18. 3. 2021.

Članak 3.
Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe, starije od 18 godina, koji prihvaćaju ova pravila (u daljnjem tekstu Sudionici). Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju, Sudionici su suglasni da Priređivač može bez naknade koristiti sadržaj komentara koje su sudionici ostavili putem Facebook stranice Doma TV.
Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici su suglasni da se na Facebook stranici Doma TV objavi njihovo ime i prezime te vidi to što su napisali.

Članak 4.
Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju svi punoljetni Sudionici koji u razdoblju od 16. 3. 2021. do 18. 3. 2021. na Facebook stranice Doma TV odgovore na jedno pitanje. Zadatak sudionika bit će da u komentare ispod objave napišu odgovor na postavljeno pitanje, bez naknadnog uređivanja (edita). Sudionici imaju vremena odgovarati na pitanja do četvrtka nakon postavljene objave i to do 12 sati, svi odgovori koji se napišu nakon 12 sati neće se uvažavati. Sudionici trebaju pratiti dnevne objave Doma TV-a kako bi znali odgovoriti na pitanje. Nakon završenog roka, odabrat će se pet (5) najbržih.
Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici su suglasni da podaci osobnog karaktera koje su dostavili Priređivaču uđu u bazu Kreativnog natječaja Priređivača, te da će nakon 31.12.2021. godine biti uništeni.

Članak 5.
Svaki komentar koji odgovara uvjetima natječaja navedenim u Članku 4. bit će objavljen na Facebook stranici Doma TV-a u posebnoj objavi. Najbolji komentari prema odabiru Priređivača bit će objavljeni na Facebook stranici Doma TV-a.
Svaki Sudionik može poslati neograničen broj komentara. Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici su suglasni da Priređivač može koristiti bez naknade i objaviti njihove osobne podatke: ime i prezime te sadržaj komentara koji su dostavili Priređivaču prilikom prijave na Nagradni natječaj. Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici su Suglasni da priređivač ove osobne podatke može koristiti bez naknade i objaviti u promotivne svrhe na internetu.
Priređivač zadržava pravo da pristigle komentare koji ne odgovaraju uvjetima navedenim u članku 4. ne objavi.

Članak 6.
Ukoliko u bilo kojem trenutku Sudionik želi prekinuti svoje sudjelovanje u Nagradnom natječaju, može to učiniti na način da ukloni komentar s objave Nagradnog natječaja na Facebook stranici Doma TV-a.

Članak 7.
Priređivač prikuplja i obrađuje Vaše osobne podatke (ime i prezime, adresa) radi sudjelovanja u natječaju, uključujući radi kontaktiranja natjecatelja u svrhu provedbe natječaja i uključujući radi korištenja podataka o natjecatelju-pobjedniku u sredstvima javnog informiranja (objava podataka o dobitnicima nagrada, objava slikovnih i audio materijala o predaji nagrada i slično).
Prikupljeni osobni podaci ne dostavljaju se trećim osobama i ne izvoze se izvan Europske Unije.
Prikupljeni osobni podaci pohranjuju se na vrijeme potrebno za ispunjenje svrhe prikupljanja.
Osobni podaci se prikupljaju na dobrovoljnoj osnovi i obrađuju automatskom obradom, kojoj možete prigovoriti.

31.12.2021. godine briše se baza podataka s osobnim podacima sudionika natječaja.
Sudionik ima pravo u svakom trenutku odustati od dane suglasnosti, dostavom odgovarajućeg zahtjeva na kontakt adresu privatnost@novatv.hr (navedeno ne utječe na zakonitost obrade prije povlačenja suglasnosti). U tom slučaju Sudionik se isključuje iz daljnjeg natjecanja i gubi pravo na dodijeljene nagrade jer mu uručenje istih više neće biti moguće.

NOVA TV d.d. poštuje i prava Sudionika na pristup, ispravak i ograničavanje obrade osobnih podataka, kao i prava na ulaganje prigovora na obradu i pravo na prenosivost podataka. Navedena prava Sudionici ostvaruju podnošenjem pisanog zahtjeva NOVOJ TV d.d. i/ili Službeniku za zaštitu osobnih podataka na kontakt adresu e-pošte privatnost@novatv.hr.
Pravo na podnošenje prigovora ostvaruje se prigovorom Agenciji za zaštitu osobnih podataka RH.

Članak 8.
Svi sudionici natječaja suglasni su s Pravilima sudjelovanja u Nagradnom natječaju „Postani Doma TV Mentalist“ objavljenim na Facebook stranici Doma TV prema kojima se osobni podaci sudionika koriste samo u svrhe realiziranja natječaja. U svakom trenutku tijekom trajanja Natječaja Sudionici mogu uskratiti odobrenje za držanje, obradu i procesuiranje njegovih osobnih podataka.
Ukoliko u bilo kojem trenutku Sudionik želi prekinuti svoje sudjelovanje u Natječaju, može to učiniti na način da pošalje e-mail na privatnost@novatv.hr. Priređivač će u zakonskom roku po primitku maila na njega odgovoriti ili, ovisno o sadržaju zahtjeva, izbrisati Sudionika (podatke) i dostavljeni sadržaj iz svoje baze, što ne utječe na zakonitost obrade i korištenje prije povlačenja iz Natječaja.

Članak 9
Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici preuzimaju odgovornost da su podaci koje su dostavili Priređivaču prilikom prijave na Nagradni natječaj istiniti, da ne dovode u zabludu te da se objavom dostavljenih osobnih podataka neće prekršiti ili ugroziti prava trećih osoba (autora komentara ili osoba koje se eventualno nalaze u komentaru). Priređivač nije ni na koji način odgovoran za sadržaj koji su objavili Sudionici. Za sve podatke i sadržaje koje pojedini Sudionik koristi u prijavi na Nagradni natječaj odgovoran je isključivo Sudionik koji je Priređivaču dostavio podatke i sadržaje. Ukoliko se utvrdi da je sadržaj objavljen u ime pojedinih Sudionika nezakonit ili neprikladan, Priređivač će takav sadržaj odmah po primitku informacije ukloniti i Sudionika koji je prekršio pravila isključiti iz daljnjeg natjecanja.

Članak 10.
Na Facebook stranici Doma TV-a tijekom trajanja Nagradnog natječaja u svakom će trenutku biti dostupan pregled svih pristiglih radova koji odgovaraju uvjetima navedenim u članku 4. ovih Pravila.

Članak 11.
Pobjednici Nagradnog natječaja za svoj komentar bit će nagrađeni od strane Priređivača i to brandiranom šalicom i dekom.

Članak 12.
Tijek Nagradnog natječaja nadgledati će zaposlenici Priređivača. Komentari neprimjerenog sadržaja neće biti objavljeni.

Članak 13.
Smatra se da su sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici u svakom trenutku upoznati s ovim pravilima te da ih u potpunosti i bezuvjetno prihvaćaju.

Članak 14.
Priređivač zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti, modificirati ili nadopuniti pravila Nagradnog natječaja ili Nagradn
natječaj u slučaju nepredviđenih ili izmijenjenih okolnosti u potpunosti prekinuti.

Članak 14.
Nagradni natječaj predviđen je samo za prostor Republike Hrvatske.

Članak 16.
Svaka promjena vezana uz Pravila Nagradnog natječaja biti će objavljena na Facebook stranici Doma TV-a. O važnim promjenama i dopunama Priređivač može obavijestiti Sudionike i/ili objavljivanjem na Facebook stranici Doma TV-a i/ili putem inboxa Facebook stranice Doma TV.
NOVA TV d.d.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju