Misle da si policajac!

"Nacionalna sigurnost" američka je akcijska komedija iz 2003. o prijateljima policajcima u režiji Dennisa Dugana. Riječ je o humorističnom filmu koji će vas nasmijati do suza.  

Martin Lawrence, kojeg poznajemo ponajviše po filmovima "Kuća debele mame", i Steve Zahn utjelovljuju pomalo čudan policijski dvojac. U sporednoj glumačkoj ekipi su Bill Duke, Eric Roberts, Colm Feore i Matt McCoy.

Da su ustinu dobro utjelovili likove policajaca u svakom mogućem pogledu, potvrđuje anegdnota o tome kako su Zahn i njegov brat jedne večeri otišli u bar gdje su se ljudi koji su sjedili u njihovoj blizini pomaknuli. Zahnov brat se nasmijao i rekao: "Misle da si policajac!"

Earl Montgomery (Martin Lawrence) je drzak policajac, koji bi sjajno radio svoj posao da se toliko ne pravi važan. Zbog svoga ponašanja izbačen je s policijske akademije pa mora prihvatiti posao nižeg ranga, čuvara u Nacionalnoj sigurnosti. Tamo mu glavni radni kolega postaje uštogljeni policajac Hank Rafferyj (Steve Zahn), koji je zbog Earla ostao bez značke i završio u zatvoru. Earl na svom novom poslu otkriva krijumčarsku operaciju na čijem je čelu Nash (Eric Roberts). Osim toga, čini se da je netko iz policije Nashov pomagač. Earl i Hank se tako nađu u nemilosti kriminalaca, a njihov ne baš 'pretjerano prisan odnos' dodatno im otežava situaciju.

Film "Nacionalna sigurnost" pogledajte u subotu na Domi TV. Više filmskih naslova potražite na domatv.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju