Koji je vama najdraži film u kojem glumi Will Smith?

Iako još nije osvojio nagradu za kojom čezne svaki glumac, Will Smith je uvjerljivo na visokom mjestu liste najboljih živućih glumaca. Ako je vjerovati kritikama,  najnoviji film "Kralj Richard" mogao bi ga napokon okruniti Oscarom.

Osim humoristične serije "Princ iz Bel Aira", početke njegove karijere svakako je obilježio i film "Dan nezavisnosti" iz 1996. u kojem je utjelovio kapetana Stevena Hillera. Ova znanstveno-fantastična avantura osvojila je Oscara za najbolje vizualne efekte.U filmu, drugog srpnja svjetski sustav komunikacija je u kaosu, jer ga ometa nešto nepoznato iz atmosfere. Uskoro vojska otkriva velik broj letjelica na čijoj je putanji Zemlja. Isprva pomisle kako se radi o meteorima, ali ubrzo im je jasno da su to ogromni svemirski brodovi čiji su piloti vanzemaljci.

Nakon što pokušaji komunikacije s nepoznatim bićima propadnu, David Levinson (Jeff Goldblum) otkrije kako namjeravaju napasti glavne točke na Zemlji u sljedeća 24 sata. Treći srpnja napadnuti su New York, Los Angeles i Washington. Preživjeli odluče uzvratiti nemilosrdnim vanzemaljcima i 4. srpnja postane dan kada će se čovječanstvo boriti za svoju slobodu. 4. srpnja je Dan nezavisnosti.

Film "Dan nezavisnosti" ne propustite pogledati ovog petka na Domi TV. Više filmskih naslova pronađite na domatv.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju