Teško tko može odoljeti ovom hollywoodskom ljepotanu!

Ryan Gosling (40) svoju je karijeru u hollywoodu započeo velikim blockbusterom "Bilježnica", kasnije oduševljava u mjuziklu "La, La Land" zbog kojeg biva nominiran za prestižnu nagradu Oscar za najbolju glavnu ulogu. Osim sjajnog glumačke karijere, ovom zavodniku cvjetaju ruže na privatnom planu. Naime, 2011. godine vjenčao se s glumicom Evom Mendes s kojom ima dvije kćeri.

 

Sjajnog glumca imate prilike gledati ovaj vikend u izvrsnom filmu "Gangsterski odred" na Doma TV-u. Radnja filma odvija se 1949. godine, nemilosrdni mafijaški vođa Mickey Cohen (Sean Penn) glavni je kriminalac u Los Angelesu. Upravo on stoji iza preprodaje droge, oružja i prostitucije u gradu. Nitko mu ne može ništa jer ima zaštitu korumpiranih policajaca i lokalnih moćnika, sve dok se potajno ne okupi mala skupina zaposlenika losanđeleske policije na čelu s narednicima Johnom O'Marom (Josh Brolin) i Jerryjem Wootersom (Ryan Gosling), kojima je glavni cilj uništiti Cohena.

Ryan Gosling jedan je od najvećih zavodnika hollywoodske glumačke scene, ovim fotografijama je to definitivno i dokazao.

Izvor: Instagram/goslingdaily

 

Zgodnog glumca gledajte u filmu "Gangsterski odred" u subotu u večernjem terminu na Doma TV-u. 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju